Prosze o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
Pomóżcie w przetłumaczeniu bo ja tu tylko namieszałam i nie daje sobie rady;( !!!

Ja już ide spać i będę śnić o Tobie... o nas. Będę marzyć o naszej miłosci... która jest tak piekna, ze wydaje się nierealna. JEDNAK JESTA PRAWDZIWA I TYLKO NASZA!

Yo ya voy a dormir y (będe) sonar de ti... (o nas). (Będę) fantasear de nuestras amar... que es muy bonita que (wydaje się nierealna). Sin embargo es verdadera y solamente nuestra!
>Ja już ide spać i będę śnić o Tobie... o nas. Będę marzyć o naszej
>miłosci... która jest tak piekna, ze wydaje się nierealna. JEDNAK
>JESTA PRAWDZIWA I TYLKO NASZA!

ya voy a dormir y soñaré contigo...con nosotros. Soñaré con nuestro amor...el que es tan maravilloso que parece no ser verdadero. sin embargo es verdadero y sólo nuestro mismo!
mógł by mi to ktos przetłumaczyć? bardzo prosze...Usted es tan hermoso... Usted es realmente un ángel. :] Ahora tengo la respuesta - cuando moriré quiero ir al cielo, a pesar de la mayor parte de mis amigos estará en el infierno :P Los saludos y besa :* mogłby mi to ktos przetłumaczyc była bym bardzo wdzieczna bardzo prosze pozdrawiam
jest pan piekny...jest pan prawdziwym aniolem.teraz mam odpowiedz-kiedy umre chce isc do nieba mimo tego ze wieksza czesc moich przyjaciol bedzie w piekle.pozdrowienia i calusy

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa