pytania do wywiadu..

Temat przeniesiony do archwium.
Como te llamas??
-Me llamo Jesse Mccartney.
Cuando te empiezas la carrera musica??
-Yo empiezo la carrera musica en 1997.
Tienes muchos fanos, especialmente muchachas. Que es tu modo por tener éxito??
- No sé... Tienes que tener bueno voz, partocinadores y los ojos bonites (smieje sie)
Una pregunta de nuestros lectores, prácticamente de mujeres: Tienes novia?
- Si tiene... se llama Victoria i se llama mucho (kocham ją bardzo)
Esta informacion

Gracias por entrevista Jesse:)
-gracias

PROSZE BARDZO O SPRAWDZENIE BŁĘDÓW I DOPISANIE TEGO CO NIESTETY NIE UMIAŁAM NAPISAĆ...:)
To co rzucilo mi sie w oczy..

-cuando has empezado la carrera?
-empecé en 1997
-especialmente chicas
-voz bueno
-partocinador --??
-ojos bonitos
-se ree
- si tengo..se llama Victoria y la quiero muchisimo
- esta informacion con seguridad no es buena para todas chicas que estan enamoradas de ti

Uff..o masakro..nie poprawilam wszystkiego, a jest jeszcze tego sporo, ale sama powinnas chyba sie wziac za nauke
a tak btw..u mnie w szkole wiem ze kolezanka pislaa cos podobnego..skad jestes? jesli moge zapytac
Jak juz poprawiasz to moze bez bledow...
voz jest rodzaju zenskiego
se ríe (smieje sie) choc tu lepiej byloby uzyc sonríe (usmiecha sie)

i fakt, trzebna poprawic tez kilka innych rzeczy.
wiem ze bylo z bledami.. :)
bylam ciekawa czy ta dziewczyna sie zorientuje, bo jak dla mnie to przesada zeby dawac tu do sprawdzenia czy w sumie calego napisania prace domowe.
nawet jakbysmy jej nie wiadomo jakie glupoty napisali i tak by slepo ufala.masakra :/
>wiem ze bylo z bledami.. :)
watpie... czasem dobrze jest umiec przyznac sie do bledu. a jesli celowo wprowadziles/as ja w blad, to jestes podly/a.
jejeku no cóz dzieki za spr skoro jest zle to nie skorzystam.. ucze sie krótko wiec poprosiłam o pomoc chyba lepiej ze próbowałam napisac niz chciałabym zeby ktoś mi gotowe napisał. Trzeba było napisac ze nie masz ochoty sprawdzac a nie specjalnie błędy dawac ale cóz..
ok..przepraszam, rzeczywiscie zachowalam sie podle. Tylko wlasnie widzisz nie mozesz dawac prac do sprawdzenia w necie, wiem ze nie ja jestem od pouczania, ale no..niezbyt dobry pomysl
no ale czemu// wiele osób tu na forum tak robi ?? tak z tego co zauważyłam chociaz..

sama sobie nie sprawdze bo mało co sie naumiałam przez rok nauki tak szczerze mówiąc...

wiec własciwie co oznacza dział "pomoc jezykowa" napisane jest tam ze mozna napisac prace i dac do spr na czerwono jest tylko zeby nie dawac prac do odrobienia a ja ją napisalam poprosiłam tylko o spr zresztą nie wazne:)
eh..bo czasem irytuje to ze ktos sie mogl samemu nauczyc i uczyc sie na wlasnych bledach, a nie dawac gotowe prace do sprawdzenia..spojrz ktos by Ci tu to sprawdzil, dostaniesz dobra ocene ale nic sie nie nauczysz..a chyba o ta nauke chodzi najbardziej.
a powiesz mi skad jestes, bo znam to zadanie..
z lublina , hmm moze masz racje ...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka