prosze o tlumaczenie!

Temat przeniesiony do archwium.
SI TAN SOLO PUDIERA AMARTE, KERERTE E IDOLATRARTE, SI TAN SOLO ME DEJARAS LLEGAR A TIPARA DETENERME EN TU TERNURA Y GOZAR D TU DULZURA, SI ME DEJARAS ENTRAR EN TUS SUEÑOS D PLACER... SERIA TU ESCLAVO D AMOR PARA HACERTE FELIZ.....
ESTOY ESCRIBIENDOTE PALABRAS AL RITMO D MI CORAZON, PALABRAS Q NO PUEDEN REFLEJAR TU INMENSIDAD, VACIAS PERO LLENAS D FASCINACION .... ESTOY REGALANDOTE PALABRAS D AMOR Q MATAN MI VOLUNTAD ......

TE IMAGINO EN LA DISTANCIA, LLENA D SUSPIROS D AMOR Y SOCIEGO, CON TU MIRADA PERDIDA EN LA SOLEDAD Y CON UN BESO Q DESEA ESCAPAR D TUS LABIOS HACIA LOS MIOS ....
Jesli moglbym tylko cie kochac, kochac i uczynic moim idolem, jesli tylko pozwolilabys dotrzec do ciebie abym mogl zatrzymac sie w twojej czulosci i czerpac przyjemnosc z twojej slodyczy, jesli pozwolilabys wejsc mi do twoich snow o przyjemnosciach...bylbym twoim niewolnikiem milosci aby uczynic cie szczesliwym
pisze slowa w rytm mojego serca, slowa , ktore nie moga oddac twojej wielkosci, puste ale przepelnione fascynacja...podarowuje ci slowa milosci, ktore zabijaja moja wole...
wyobrazam sobie ciebie z daleka, przepelniona westchnieniami milosci, z twoim zagubionym spojrzeniem w samotnosci i z pocalunkiem, ktory pragnie uciec z twoich ust do moich

»

Pomoc językowa