bardzo prosze o sprawdzenie tego tekstu, dopiero zaczelam moja przygode z hiszpanskim dlatego mialam pewne problemy z zaimkami, (wy was itp.) najpierw napisze po polsku co chcialam powiedziec a pozniej po hiszpansku sprawdzcie czy jest to mniej wiecej to samo bez bledow. Bardzo prosze:)
cześć . Piszemy do was , żeby wam powiedzieć że wasze koncerty w Warszawie były bardzo dobre.Jesteśmy pewne, że jak przyjedziecie w przyszłym roku to będzie więcej ludzi.Zyczymy wam dużej sławy nie tylko w Wenezueli, ale na całym świecie.Życzymy wam żeby wasze piosenki były znane na całej ziemi.Dopiero co zaczęłyśmy uczyć się hiszpańskiego, więc przepraszamy za wszystkie błędy.Powodzenia w karierze.PS. Lukas obiecałeś mi coś przysłać a nie wziąłeś ode mnie mojego adresu, dlatego daję ci go teraz [email] Buziaki. Kasia i Julia.
Hola! Estamos escribiendo para deciros que vosotros conciertos en Varsovia fueran muy muy buenos. Somos seguros que cuando vendrás el año próximo habrá más gente. Vosotros deseamos fama grande no sólo en Brasilia pero por todo el mundo. Vosotros deseamos que vosotros canciones serán sabidas en cada lugar en la tierra. Acabamos de comenzar a estudiar español así que estamos apesadumbrados para todos los errores. Buena suerte en tu carieer. PS: Lukas prometiste enviarme algo pero no tomaste mis adress del E-mail así que ahora te lo estoy dando: [email] . Besos. Kasia y Julia