latynowski korepetytor

Temat przeniesiony do archwium.
hej ludziska! pisze z prosba i propozycja... moj chlopak zjezdza do polski i chcialabym mu pomoc z jakas praca, on jest z Ameryki Pd ma 27lat i ma zrobiony kurs nauczycielski i moja prosba to...jezeli ktos by chcial korepetycje z jezyka ang lub hiszp to on chetnie to poprowadzi...druga sprawa jezeli ktos z was slyszal ze szukaja gdzies nativ speakerow(z nim mozna sie porozumiec tylko po ang albo hiszp) to bylabym wdzieczna za informacje...z gory dziekuje
a jakie województwo??
przepraszam ale ktoś wyraznie wykazuje sie brakiem profesjonalnego przygotowania skoro przez forum szuka pracy)))
No ale czego można sie spodziewać po kimś kto mówi "ja jestem uzalezniony od kobiet i coca-coli" . Bez komentarza))))
Inf, nie dalej jak wczoraj widziałam właśnie na tym forum cudowną ofertę pracy (wątek "oferta pracy"). Siedzisz przed kompem, nic nie robisz i zarabiasz 300 zł na tydzień :) Więc niech Cię nie dziwi to, że ludzie szukają pracy na forum :D

No a poza tym on "wymiata po ang i hiszpansku" :) Ten od Coca Coli to był były. Ten jest nowy.
Agniecha110 mnie już nic nie zdziwi. Niektóre Polki już tak bardzo zanizyły poziom ze bardziej sie nie da.P)
Oho witam kolegę inf. widzę że już od samego przedpołudnia będę mieć poprawiony humor :] Czy możesz zatem rozwinąć temat owego rzeczonego "zaniżenia poziomu przez Polki"? :D

pozdrawiam słonecznie w ten słoneczny dzień :)
Antares11 a nie jesteś czasem związana z jakimś gorącokrwistymP)
A czy to ma jakiś związek skoro pytam o zaniżanie poziomu przez Polki podczas gdy jestem Polką? :o) Akurat w tym miejscu kieruję się czysto egoistycznymi pobudkami ;)
Antares11 to już nie będziesz obiektywna w tych sprawach. Wiec szkoda dyskusjiP)
Przez grzeczność nie wspomnę nic na temat tego, ile obiektywizmu jest w Twoich wypowiedziach ;P nie mnie to oceniać .. na temat "gorącokrwistych" natomiast mam własne zdanie, jednakże co do Polek... hmm... będę ich bronić zawsze dopóki rozmawiamy o tych, które mają poukładane w głowie, nie zaś o jednostkach zdecydowanie odstających od przeciętnej :)

pozdrawiam ponawiając pytanie o zaniżanie poziomu :)
Antares11 akurat jestem obiektywny bo płynie we mnie gorącakrew.Polacy muszą być naprawdę beznadziejni skoro tylu południowców potrafi im przed nosa zabrać Polkę. A zamiasst o nią walczyć to tylko sie uzalalają nad swiom losem.))))
I w tym miejscu cię zaskoczę bo w tej kwestii zgadzam się z Tobą w 200%. Być może jedynie raczej powiedziałabym, że Polka wybiera coś więcej a nie że ktoś ją zabiera komuś innemu sprzed nosa. Nie da się człowieka zabrać jeśli ten ktoś nie chce (wtedy się to określa jako "porwanie" i są na to paragrafy) ;o)

Zaczynam się tylko zastanawiać czy jesteś Polakiem czy może tylko dobrze się posługujesz polskim

pozdrawiam
Antares11 no chciałbym czuć sie jak Polak, ale mi ta chęć przesła jak zrozumiałem jak Polacy słabo starają sie rozumiec kobiety.> Miłego dnia życzęP)
hmm... nie powiem... interesujące :)
dziękuję i wzajemnie
Antares11 szkoda że nie chcecie dać mojego ulubionego tematu. Co jest nie tak z Polakami. A tak obrywa sie tylko południowcą. Mały test na intuicje kokieca dla ciebie. Jak myslisz ile mam lat?
I czy mnie stać na szalone zakochanie sie?
no zobaczymy czy znasz sie na facetachP)
a ja stawiam ze masz 31 lat :-)
a ja myślę, że 26
calice bravo. W marcu skończę 27P)
A ja to widzę, że o czym by się nie mówiło to większość tematów i tak sprowadzisz do stosunków damsko - męskich. Konkluzja jest przykra - oto kolejny dowód na to, że świat kręci się wkoło dupy :)
no popatrz - jesteśmy rówieśnikami :) ...a zatem wszystko przed tobą :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Nauka języka