kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa
mania25
14 cze 2007
#No me has echo dano el tiempo que hemos estado junto parra mi ha sido muy bonito me he sentido muy bien con tigo#ładne zdanko ale co dokładnie oznaczna,z gory dziekuje za pomoc.
Nie zrobiłaś mi krzywdy w czasie, kiedy byłaś ze mną, dla mnie to było piękne, czułem się wspaniale z tobą
mania25
14 cze 2007
.Jak tam w twojej nowej pracy?jak zdrowie twojego taty?u mnie w porzadku,nadrabiam zaległosci w nieobecnosci,ale brakuje mi tej beztroskiej Hiszpanii.Pozdrawiam goraco i dziekuje za wszystko,za miłe wspomnienia.###prosze o to tłumaczonko,dzieki,dzieki,dzieki.
aleksandra_helena
14 cze 2007
Que tal tu nuevo trabajo?cómo está tu padre?
Aquí todo está bien,intento ponerme al día con todo desués de mi ausencia,pero hecho de menos a España indiferente
saludos cordiales y gracias por todo,por los recuerdos bonitos
mania25
14 cze 2007
wielkie dzieki Aleksandro!!!!!!!! a co znaczy stwierdzenie:" Me acuerdo mucho de ti y te hecho de menos",czy to jest :zgadzam sie z toba i tesknie czy cos koło tego?pozdrowionka.
BeaI
14 cze 2007
Pamiętam o tobie(wspominam cię) i tęsknię za tobą.
mania25
14 cze 2007
dziekuje beal!!!!
mania25
15 cze 2007
a zdanko:el trbajo nuevo esta vien hay muchas maquinas#####co oznacza,z gory dzieki za tłumaczonko.
Agniecha110
15 cze 2007
To jest bardzo romantyczne zdanie, które mówi: nowa praca jest w porządku, jest dużo maszyn :)
mania25
15 cze 2007
dzieki Agnieszko 110,szara codziennosc,juz nie tak romantyczna,pozdrawiam
kategoria: Nauka języka hiszpańskiego / forum: Pomoc językowa