Nauka słówek

Temat przeniesiony do archwium.
Ludzie proszę was niech każdy wpisuje swoje zestawy słówek do nauki. Dzięki temu wy będziecie mogli je powtarzać, a także będziecie mogli nauczyc inne osoby nowych słówek. Wiadomo, że w nauce języków najwazniejsze jest słownictwo, więc prosę DODAWAJCIE SWOJE ZESTAWY SŁÓWEK!!!
Eee? Chodzi ci o te zestawy, co się je na tej stronce wprowadza? Śmiem twierdzić, że to bez sensu bo i tak będziesz je musiał kopiować, to nie lepiej po prostu porzucać kostką i z adekwatnej strony słownika nauczyć się wszystkich;P?? Poza tym część z nas ma te słówka zapisane po swojemu, tak jak np. ja...
postaram sie jutro cos dodac, moim zdaniem to dobry sposob nauki... no ale kazdy ma inny gust i inne predyspozycje...

posdro ziomki poziomki

Madunia
Ja się zgadzam, że to bardzo dobry sposób nauki. Mnie przykładowo takie coś przyspiesza przyswajanie nawet kilkakrotnie;) Bo po prostu niecierpię się uczyć prosto z zeszytu. Ale uważam, że lepiej zrobić sobie samemu taki zestaw. W końcu każdy ma z deka inne zapotrzebowanie na słownictwo.......
Ale wcale nie trzeba kopiowac czyjegoś zestawu. Można przecież powtarzac słówka WSZYSTKIE jakie KTOKOLWIEK dodał!