Nowe programy do nauki języka hiszpańskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

Mam zamiar kupić Espanol Extremo Gramatica i modismos en uso oraz Espanol Extremo Basico z wydawnictwa supermemo. Posiadam juz Espanol No Hay problema+ (3 poziomy). Więc chciałbym się zapytać czy ktoś już nabył te programy? Mógłby napisać jaki materiał jest zamieszczony? Chodzi mi o to żeby nie powtarzać tego samego materiału co w Espanol no Hay problema+. I tak przy okazji jak ktoś jest zainteresowany to mogę tanio odsprzedać Espanol Para Ti albo się wymienić za inny ciekawy program do nauki języków:).

Pozdrawiam:)
..nikt nie ma....wszyscy czekają na chomikowe promocje ;) ......

P.S.
dołączam się do pytania ...
Ja mam Espanol Extremo Gramatica i modismos en uso i jestem bardzo zadowolona.
Program składa sie z 4 częsci. Kazda część obejmuje powtórki poprzednich słowek/czasowników/zwrotów, naukę nowych i utrwalenie nowych.
Są 3 odp do wyboru - wiem, nie wiem, prawie.
W zaleznosci od wyboru program przypisuje date powtórki.
Cwiczenia sa rozne - jednokrotnego wyboru, koncówki do dopisania, napisanie całego czasownika.
Dzięki za informację bardzo się przydały w podjęciu decyzji:)

Pozdro:)
Jeszcze jedno pytanie ten kurs jest w języku angielskim, czy po polsku?
Tak sprawdzałem, ale to są tematy dotyczące No hay problema a mi chodzi o nowe propozycje Supermemo (Espanol Extremo Basico oraz Espanol Extremo Gramatica i modismos en uso). Na jednej ze stron jest napisane że tłumaczenia są po angielsku a nie po polsku dlatego zanim kupię chciałem się dowiedzieć czy rzeczywiście tak jest.

Pozdro:)
W wolnej chwili: http://www.facebook.com/jezykopedia?sk=app_157[tel]fiszki z lektorem
Temat przeniesiony do archwium.