Ważne UW

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mam 2 pytania dotyczące Uniwersytetu Warszawskiego:

1/czy w tabeli podajemy WSZYSTKIE przedmioty i ich wyniki (np.polski,geo,hiszp,ang)?

2/Kolejny krok po wniesieniu oplaty to wybor egzaminow-ja mam dostepny tylko hiszp i ang i musze cos wybrac ale nei wiem czym sie kierowac.Czy wtedy w tym jezyku bedzie czesc TESTU PREDYSPOZYCJI 13.07?

GrACIAS POR TODO ;)
2.w jezyku, ktory wybierzesz bedzie test predyspozycji
!Hola!
A wie ktoś może jakie lektury wypadałoby przeczytać przed rozpoczeciem studiów na iberystyce? Bodajże w zeszłym roku były one wymienione na stronie UW, ale teraz już nic takiego tam nie widzę. Patrzyłam też w necie ale jakoś nie znalazłam :(((

Saludos!
jesli chodzi o nowa mature to nie potrzeben sa lektury-jest tylko test predyspozycji z j.polskiego i j.obcego.
Ale mi chodzi o książki, które trzeba będzie przeczytać w trakcie studiów. Mogłabym je przeczytać wcześniej bo potem, w trakcie studiów może być za mało czasu, a teraz wakacje... :))))
http://iberystyka.com/prog.php?doc=105 taka strona jest ale nie wiem czy to to
hola,

czy macie jakis pomysl jak sie uczyc do testu predyspozycji?

problem w tym, ze jest strasznie intuicyjny...
kto z Was zdaje egzamin na UW 13 lipca??? Bardzo bym prosila o jakies namiary w postaci gg lub maila :D ja mam egzamin w Centrum Konferencyjno-Kongresowym na Bobrowieckiej o 9:00 sala a-302 :D moze ktos podobnie? :D
eu tento...tylko ze w audimaxie. pisz na [email]
Ja mam w Centrum Konferencyjno - Kongresowym, sala A-401, wejście 2, Bobrowiecka 9, daj nr gg, jak mozesz, to pogadamy. pzdr!:)
1107863 :D zapraszam :D
MAM PYTANIA:

1/Oto moje egzaminy,ale ja myslalam,ze zdaje tylko test predyspozycji ale jednym z krokow rejestracji byl wybor egzamin-ang lub hiszp i taka oto informacje mam.Co to znaczy?Pisze dwa egzaminy?

Kulturoznawstwo, iberystyka, dzienne magisterskie

* Język hiszpański (matura) (poziom rozszerzony)
* Test predyspozycji na Wydział Neofilologii - język hiszpański
Data egzaminu: 2[tel]:00:00

2/Ile to mniej wiecej ma trwac bo musze sobie pociag dobrac ;)

GRACIAS POR LA RESPUESTA :)
kitty a gdzie masz ten egzamin tez na bobrowieckiej?? ja pisze 2 czesci jedna po polsku druga po ang., Ty bodajze jedna po polsku a druga po hiszp. ale to tylko moje przypuszczenia, odezwij sie na gg :D wyzej podalam, buziaki :D
Nie,ja pisze egzamin na ulŻwirki i Wigury ;)
test predyspozycji ma trwac max 3 godziny
hola mangoo, mam w tym samym miejscu tenst gdzie Ty i tego samego dnia oczywiscie:) To pewnie sie spotkamy, jak cos to mohe gg- 6275088
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa