WROCŁAW-filologia hiszp.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.Tutaj piszcie wszelkie obawy i watpliwosci dotyczace studiowania we Wroclawiu :)
Ja zaczne:nie moge sie dodzwonic do dziekanatu,a chcialabym sie dowiedziec jakie dokumenty i do kiedy na lezy zlozyc w dziekanacie,chcac sie okreslic co do studiowania na UniWroc.Musi byc jakis termin.I czy nalezy te dokumenty zlozyc osobiscie czy mozna listownie?Jesli ktos jest o tym poinformowany,niech sie podzieli ta informacja z innym :) i saludos !
Jeśli chodzi ci kitty o to, że złożyłaś odpis ai nie wiesz do kiedy orginał to czas jest 10 dni. a nan pewno możesz przesłac poczta bo jesli np. jesteś z drugiego końca polski to troche bez sensu byłoby jechać donosić jeden papierek :\. oni powinni ci poczta przysłać zadiadomienia ze sie dostałaś (tak przynajmiej robia na polibudzie :\) i co tam trzeba zrobi. Jak byś sie nie dodzwoniła to anpisz dokładnie o co ci chodzi ja jutro bede na uczelni (mam bliziutko) to moge sie dokładnie o wszystko zaptyać bo wiesz na pewno jak to panie w dziekanacie ;)
O to mi chodzi ;) ale i tak musze sie tam dodzwonic bo chce sie ubiegac o miejsce w akademiku i nie wiem skad wziac podanie,bo na stronce jest tylko podanie dla zmieniajacych miejsce zakawaterowania we wrocku..tak to przynajmniej wyglada.

Czyli:

1/jakie dokumenty wyslac?(oryginal,karta zdrowia i cos jeszcze?)
2/podanie o miejsce w akademiku i w jakim czasie zostanie ono przyznane

Dzieki za pomoc,ja jeszcze bede probowac sie dodzwonic.Jestem ze Szczecina i niezbyt mi pasuje podroz pociagiem :]

Pozdraiwam!
Mam podobny problem, bo od 2 dni wiszę na słuchawce i nic....
Przecież chyba trzeba jakoś potwierdzić chęć studiowania na tym kierunku. Przysyłali wam jakieś zawiadomienia do domu? Bo u mnie nic na razie...
Ja dzisiaj byłam we wrocławiu dowieźć orginał swiadectwa i pani mi powiedziała, że to wszystko i ze ja juz nic nie musze robić. a i przyjeli aż 35 osób

»

Pomoc językowa