UAM-kto się dostał?

Temat przeniesiony do archwium.
Hola
kto się dostał na filologie hiszpanska do Poznania?wpisujcie się, trzeba się zintegrować:)
no już, odwagi:):P
ja bym tylko chciała się dostać :] próbuje za 2 lata :]
no to powodzenia życzę:))
odzywajcie się:)
Ja się dostałam :D
hehe,dzieki Malwi:) jak myslisz, na roku beda same mujeres?:P
malvi_nieves, moglabys sie odezwac na gg? moj nr 2410123
i ja sie dostałem ;-) na 30 osób przyjetych stosunek płci wynosi 2 do 13 :]
jestem kiepska z matmy:P czyli ile kobiet ilu facetow?
26 kobiet 4 facetów chyba ze coś sie zmieniło (odwołania, rezygnacje itp)
pearl jammer,jestes z Poznania?
jestem z Leszna, a do Poznania przenosze sie jakoś pod koniec września :-)
Ja z Elblaga,kawalek drogi.Starasz sie o miejsce w akademiku czy mieszkanko masz na oku?
Wlasciwie nikogo oprocz Malwi nie znam z roku.mam nadzieje,ze bedzie jakas okazja zeby sie zintegrowac jeszcze przed rozpoczeciem semestru:)saludos!
mam już lokum, wynajmuje z kolegą z politechniki pokój w mieszkaniu przy starym rynku. ja też nikogo nie znam :-)
pomysł z integracją jeszcze przed początkiem semestru gorąco popieram ;-)
Pearl jammer, moze pointegrujemy sie przez gg?;) moj nr to: 4717718.
jakby jeszcze ktoś chciał sie integrować to podaje moje gg 2[tel]:-)
popieram pomysl integracji Ja bede w Poznaniu prawdopodobnie juz 29 wrzesnia. A wiecie czy to 30 wrzesnia to jest ropoczecie czy dopiero 3 pazdziernika, bo nie wiem w koncu kiedy mamy przyjsc :/
chyba inauguracja jest 30 wrzesnia.To jest piatek,wiec caly weekend mamy na integracje:D
ah, dzięki Kitty ;)
Hola! Ja również uważam, że pomysł z integracją przed rozpoczęciem zajęć jest całkiem niezły, więc nie wybierajcie się nigdzie beze mnie;-) Jakby co to mój nr [gg] .
saludos
Wlasnie sie dowiedzialam,ze nie przyznano mi akademika i nie mam gdzie mieszkac. Moze jest ktos na forum (najlepiej z filologii hiszp.)kto jest w podobnej sytuacji, kto szuka wspolokatora lub tez zna kogos kto wynajmuje mieszkanie w Poznaniu?Bardzo prosze o kontakt! besitos:)
Temat przeniesiony do archwium.