WSZMiJO w Katowicach!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuje kontaktu z osobą która zdawała i dostała się do Katowic na Gallusa!! jestem w drugiej klasie liceum... ale zamierzam za rok składać papiery właśnie do Gallusa na f. hiszpańską.... mam kilka pytań.. i chciałabym zadać je osobie która już tam studiuje!! pozdrawiam !! pa
wal śmiało! Odpowiem na każde pytanie....

....niezwiązane z tą szkołą :]
hmmm niezwiązane z tą szkołą :P ??
więc....jak to się stało że się znalazłeś na tym forum?? też jesteś miłośnikiem Hiszpanii i pięknego języka hiszpańskiego???
pozdrawiam!!pa :)
Jestem prostym człowiekiem - wędrowcem - nie surferem. Moja historia sięga lat 90-tych kiedy to z kolegą Łukaszenką postanowiliśmy naprawić świat. By każdemu z osobna i wszystkim razem żyło się lepiej,. Dobrobyt zapanował w gospodarstwach, a radość i miłość z samego istnienia przepełniała serca wszelkiego stworzenia...

Jednak dopiero dziś zdałem sobie sprawę z tego, że Łukaszenko nie rozumiał po polsku...

HALA REAL MADRID!! HALA WOLNA BIAŁORUŚ!!!
gallus jest suuuuper !!! - języki najlepsze....polecam
ja mam takie pytanie... czy zeby sie dostac do gallusa naprawde mozna zdawac hiszpanski tylko w podstawie?????ostrooo=) tzz tak mi sie wydaje wiec pytam zeby sie upewnic jakby co to tu moj numer [gg] czekam =)
Temat przeniesiony do archwium.