rejestracja uj i pytanie o ap

Temat przeniesiony do archwium.
hej maturzysci
mam dwa pytanka, przepraszam jesli juz sie gdzies pojawily i co wiecej ktos na nie odpowiedzial - ja bynajmniej nie zauwazylam :)

pierwsze pytanko a'propos rejestracji na uj na ibero - czy mam wpisywac wyniki tylko te ktore brane sa pod uwage na dany kierunek czy tak jak leci wszystko co zdawalam ? jak zrobiliscie?

drugie pytanko a'propos ap. wydrukowalam podanie i w zalacznikach pisze ze dostarczyc mam : swiadectwo dojrzalosci oryginal/odpis/kserokopia oraz swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej - no i nie napisali tak jak wyzej do wyboru, a ze ja korek jestem to nie wiem w koncu czy to tez moze byc oryg.odp/ksero czy np tylko kserokopia?
sorki jesli pytanie wyda sie glupie ale kurcze nie chce przewiezc tylek przez pol polski ze zlymi dokumentami,

z gory bardzo dziekuje i zycze powodzenia konkurencji :)
podbijam.. nie wierze ze nie wiecie :( prosze...
Podajesz tylko te WYMAGANE wyniki - rozszerzony polski i język obcy.
Jeśli chcesz ewentualnie na niestacjinarne (w formularzu jest potem takie pytanie), to możesz podać też podstawowe z pisemneych (polskiego i języka obcego). Wiem, bo też pytałam o to.
Co do dokumentów na AP - to nie wiem. Też mnie to zastanowiło. Chyba i to, i to powinni przyjąć.
Pozdrawiam.
dziekuje Ci bardzo :)

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe