kto na filo do wrocławia?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, kto składał papiery na hiszpańską do Wrocławia? Czy po zalogowaniu na konto macie ( tak jak to jest w Poznaniu!)informację dotyczącą stanu rekrutacji -np. czy jesteście dopuszczeni do postępowania? Zastanawiam się jak to jest, bo z UAM-u dostałam kopertę a i na str internetowej po zalogowaniu mogę sprawdzić stan. Nie wiem,czy po porstu we wrocławiu jeszcze nie zaczęto spraedzania, bo wciąż mozna się rejesrować, czy tylko ja nie jestem dopuszczona do rekrutacji?:( ktos jeszcze ma ten problem?
nie na IRK na Wroclawskim nie ma takich informacji,wykonujesz wszystkie kroki rekrutacji,czekasz az wplynie Twoja kasa i jesli wszystko jest ok..to nie ma zadnej informacji:) ale za to jesli cos jest nie tak to by napisali lub na czerwono wyswietlilo sie to czego jeszcze nie zrobilas. nie wiem czy napisalam to w sposob zrozumialy,ale moze Ci pomoze:)
Wszytskie kroki rejestracji mam wykonane juz od 12.07 dlatego mnie to zastanawiało -nie poinformowali nawet,czy dokumenty dotarły do komisji rekrutacyjnej i to wydało mi się dziwne. W takim razie dzięki, jestem już spokojna, choc zastanawiam się skąd to wiesz? jesteś po pierwszym roku? :)jeśli tak, to napisz,czy fajnie na tym hiszpanskim, jeśli nie, to powiedz chociaż,czy czujesz się na siłach? Bo ja już mam dość tego czekania...
niestety dopiero jestem kandydatka :)
tez sie troche niepokoilam,kiedy mimo wyslania przelewu na moim koncie byla informacja ze wplacono:0 zł.. ja dostarczalam dokumenty osobiscie i nastepnego dnia mialam juz wszystko potwierdzone,w sensie - ta wplate:) i mysle ze nie ma co sie bac,ze cos tam sie zawieruszy. gorzej z tym czekaniem, co gorsza dzisiaj wyjezdzam na majorke i w razie dostania/niedostania sie bede tylko zdana na moich rodzicow i internet:/ boje sie..!
Co gorsza? ;) Chyba żartujesz - też bym chciała " co gorsza" wyjechać na majorkę ;) jak przyjdą wyniki i sie dostaniesz to po prostu rodzice je podpiszą i nie ma sie co martwić. My tez mielismy w tym roku uderzać do Hiszpanii - do Barcelony,ale chyba nic z tego wyjdzie...Więc ciesz sie wyjazdem, a jeśli się dostaniemy to mi opiwesz jak było :P ...qrcze, mam nadzieję, ze gdzies mnie przyjmą...(jeszcez Poznań)
Widze, ze tutaj ludzie są podzieleni chyba na 2 grupy;P Jedni, ktorzy składają na AP i UJ , i druga grupa UAM i UWr. ;P Ja jestem w tej drugiej;)Ale mimo ,że Wrocław ma niższy poziom niż UAM , to chciałabym się stąd wynieść;P ( w sensie , jestem poznanianką;) ) Ale zobaczymy- co ma być to będzie:] Pzdr:)
Temat przeniesiony do archwium.