CI, CO SIE DOSTALI

Temat przeniesiony do archwium.
kto sie dostal, z iloma punktami i gdzie:)? zbierzmy to wszystko w jednym miejscu;d
Dostałam się na filologię hiszpańską na Akademię Pedagogiczną do Krakowa.
Miałam 100% z matury i 4,5 średnią ocen z polskiego i historii.
Taki był właśnie próg - 100% + 4,5.
Przyjęto 39 osób.
Było 473 kandydatów, czyli nieco ponad 12 osób na miejsce.
Czekam jeszcze na wyniki z Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Pozdrawiam wszystkich.
Ps. Dla niezorientownych - brana była TYLKO podstawowa matura pisemna z języka obcego (dowolnego).
na UAMie nie ma jeszcze wyników....:(
hej mossia
niestety nie dostalam sie do wro wiec najwyrazniej spotkamy sie w krakowie na ap. tez czekam jeszcze na uj,ale po wczorjaszym dniu stracilam juz jakakolwiek nadzieje.
pozdrowka
no i nie odpowiedzalam w calosci na pytanie watku.dostalam sie na ap,100 procent z maturki, 5 z polskiego, 4 z historii
do "na chwile" a skąd wieesz, że sie nie dostałaś ? Byłaś zobaczyć liste na Uniwersytecie czy cos juz Ci przysłali? bo u mnie nadal brak info , a na strone instytutu nie mozna sie dostac:/
hej
dostalam sie na ibero we wro,listy nie widzialam bo goraco i nie chcialo mi sie jechac,) ale znajomi sprawdzili, no i dostalam dzis rano maila z potwierdzeniem z instytutu. nie wiem jak daleko jestem na liscie punktowej,bo na szczescie wywiesili tylko alfabetyczna :D ale mialam
97 i 73 z polskiego
77 i 83 z historii
94 i 85 z angielskiego
przypuszczam ze jestem gdzies na dzikim koncu listy, bo kolezanka miala pare % mniej z polskiego i sie nie dostala.
pozdrawiam
No ja wciąż na UJ ma nadzieję..
Ale cieszę się z tego AP.
Przykro mi, że Ci się nie udało. Ale w Kraku też jest fajnie ;)
nie bylam zobaczyc,bo jestem na majorce:) mieszkam poza wro ale pracuje tam mi novio i on poszedl sprawdzic i niestety nie znalazl mnie na liscie. trudno,jakos to przegryzlam. a do kraka zlozylam w ostatniej chwili, tylko za namowa mamy, no i teraz tylko TEN krakow m zostal. bedzie dobrze. pozdrawiam wszystkich
dla formalności - mam dla Was listę zakwalifikowanych na hiszpański we Wrocku :)

i77.photobucket.com/albums/j64/shadowfax_2006/inne/hiszp.jpg

pozdrawiam :D
i77.photobucket.com/albums/j64/shadowfax_2006/inne/hiszp.jpg
ech.. coś nie działa.. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=46130686&v=2&s=0 - w razie czego spójrzcie na to ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa