ath-język hiszpanski!?

Temat przeniesiony do archwium.
czy wie ktos moze ile trzeba bylo meic z jezyka %%%%% aby dostac sie na ath w BB na fil. hiszpanska?? z gory wielkie dzieki!i pzdr
no właśnie...wracam do tematu ile procent należało mieć z języka angielskiego ? i czy polski tak bardzo sie wliczał ;/
Z tego co pamiętam wliczany był angielski i polski, a dodatkowo wliczali oceny ze świadectwa ukończenia szkoły z polskiego, angielskiego, matematyki (?!), ale nie było problemu się dostać, więc się nie przejmujcie.
ola portuguesa :) tu es mesmo portuguesa ou so o teu login tem esse nome?
Hola todos ;)) moje marzenie to filologia hiszpańska, niestety ni jestem takim geniuszem, żeby dostać się na Uj :/ tzn bardzo bym chciała, ale w związku z tym, że ranga Ujotu podrosła do "najlepszej uczelni w Polsce", obawiam się, że mogę się nie dostać. Dlatego na pewno składam papiery na ATH, ale tak się chciałam zapytać, czy ktoś nie wie jaki był próg rok temu? Z marcowej próbnej miałam 62% z rozszerzonego polskiego i 80% z rozszerzonego hiszpańskiego, czy taki wynik by wystarczył? Nie wiem jak z moim polskim teraz, ale hiszpański myślę, że będzie lepszy niż te 80. Pozdrawiam ;)
Hej, nie wiem dokładnie jaki był próg rok temu, ale z takimi wynikami pewnie byś się dostała. :)
witajcie, mam pytanko do wszystkich z ath z fil.hiszpańskiej a mianowicie prosze powiedzcie jak wogóle wyglądają studia? chodzi mi głównie o to czy tam sa tez tacy, którzy zaczynają całkowicie od zera? pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa