WSKPiSM ktoś coś wie o tej uczelni?

Temat przeniesiony do archwium.
Właśnie mam mętlik, bo wczoraj sie dowiedziałam o tej szkole. Nigdzie nie mogę jednak znaleźć żadnych opinii na jej temat. Czy ktoś się orientuje co to za szkoła?
Bardzo, bardzo proszę o szybki odzew, bo złożyłam już papiery na inną uczelnię, ale wolałabym studiować w Warszawie.
Też chętnie się czegoś dowiem o tej szkole :)
do maya : hej, to znowu ja.. jesli kojarzysz :P:P... jednak z uw nici ale ide do swps, a propos WSKPiSM - tez sie dowiedzialam wczoraj bodajze o tym ze w ogole cos takiego istnieje. w kazdym razie w najblizszy poniedzialek zamierzam sie tam wybrac i zobaczyc jak to wyglada, wiec jak bede i mam o cos konkretnego zapytac czy sie dowiedziec to napisz. nie znam tej szkoly ale po tym co slyszlam o wssm to chyba kazda bylaby lepsza :D pozdrawiam i zycze zebys dobrze wybrala... buziaczki
Witaj Moniczka,
Jasne, że kojarzę :). Fajnie z tym SWPS, daj jednak koniecznie znać po wypadzie do Pałacu. Tutaj lub na maila, właściciwie to najbardziej zależałoby mi na opinii osób , które tam już studiują. Może kogoś zdybiesz do "wywiadu". Jak na razie intryguje mnie dlaczego nic o tej szkole nie słychać no i zniechęca fakt,ze to bardziej profil dziennikarski a mnie raczej interesują tłumaczenia albo lingwistyka stosowana a tego tam nie ma.
A -zapomniałam, jestem ciekawa jaki mają program, przedmioty, specjalizacje, czy można sie do nich przenieść w ciągu roku i co wtedy z różnicą programową i przepisaniem ocen (bo jednak zacznę na wssm-ie).I czy są miejsca w ogóle.
buziaki
Hej, hej:) Wiecie juz cos moze o tej szkole?? Bede wdzieczna za kazde info:)
Czy na SWPS jest hiszpański od podstaw??
tak, sa dwie grupy od podstaw i jedna grupa zaawansowana
Moze ktos studiuje fil. hiszpanska w WSKPiSM i powie cos na ten temat :)
Ktoś się zdecydował na tę uczelnię na zaoczne?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia