Studenci filologii hiszpańskiej UWr poszukiwani!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Hola! Od października zaczynam studiować filologię hiszpańską we Wrocławiu. Bardzo chciałabym porozmawiać ze studentką/studentem tegoż oto uniwersytetu i kierunku! Podzielcie się swoimi wrażeniami ze studiów (jakiekolwiek by one nie były:)!!! Mój e-mail: [email] Pozdrawiam! Czekam na odpowiedź:)
A może ktoś z nowo dostałych się studentów/studentek chce się zapoznać? Z kim będę uczyć się... już za tydzień? Odzywajcie się:)
hejka!
widzę, że coś nas tu mało:( Ja zaczynam studia razem z Tobą na UWr, nie wiem tylko czy będziemy w tej samej grupie, bo ja pójdę na zerową z hiszpańskiego;) ja jeszcze nikogo nie znam, więc miło mi Cię poznać;] razem zawsze raźniej;);) pozdrawiam!
Izma
hej dziewczyny,
nie jestescie same, ja tez zaczynam filo na UWr.milo mi, Asia jestem :)
cześć Asia!
ja jestem Kasia:)muszę się Wam przyznać, że trochę się już denerwuję, te wszystkie spotkania w pierwszy dzień itp... super że jednak ktoś jest:):)nie mogę się doczekać zobaczyć Was w czwartek;)pozdrawiam gorąco;]
Cześć dziewczyny!
Fajnie że odpisałyście:) Ja też nikogo tam nie znam i trochę się boję jak to będzie… Kasia napisałaś że będziesz w grupie zerowej. Czy wiesz jakie grupy w ogóle powstaną (tylko podstawowe czy też i zaawansowane?) i czy Oni już nas jakoś podzielili? Ja uczyłam się hiszpańskiego w liceum, ale miałam 3-letnią przerwę (studiowałam inny kierunek) i bardzo chciałabym zacząć od początku, gdyż prawie nic już nie pamiętam… Napiszcie jak wy „stoicie” z hiszpańskim. Buziaki. Magda
hejka!
ja pytałam pani w sekretariacie na początku rekrutacji o grupy, wiem że będzie na pewno zerowa, ale jak nas podzielą, i czy będą np. 2 zaawansowane to nie mam pojęcia:/ Ja się hiszp nie uczułam wcale, więc nie mam innej możliwości jak grupa 0. Nie ma ani planu ma ani podziału grup, strona instytutu nie działa już tak długo i nic nie wiadomo:( może coś powiedzą podczas spotkania z opiekunem roku;) musimy myśleć pozytywnie:) mam nadzieję że będzie dobrze, trzeba się wspierać kobiety:D
pozdrawiam;)
witam:)a juz dzisiaj sprowadzam sie do wro,bo ja nie wroclawianka jestem:) uczylam sie hiszp,zdawalam z niego mature,wiec mam nadzieje ze nie bedziemy wszyscy zaczynac od zera.. do zobaczonka w czwartek :)
ps. tez sie troche stresuje..ale jeszcze bardziej nie moge sie doczekac az wyfrune z domu:)
to koleżanka już naumiana bardzo, na pewno będziesz w zaawansowanej grupie;) wrocław to naprawdę super miasto, gdzie dokładnie będziesz mieszkać? akademik czy wynajmujesz pokój? w razie problemów to chyba zgłoszę się do Ciebie na konsultacje z hiszp ;) pozdrawiam i do czwartku!:) zacznie się:D:D
naumiane to bedziemy wszystkie jak skonczymy studia :) znam wroclaw dobrze,jestem z Lubina,niedaleko. a we wrocku zamieszkam na inowroclawskiej (szczepin-zdaje sie.. )razem z moim novio:) pozdrawiam!
ja tez nie jestem z wro ale będę dojeżdżać;] to do czwartku;)
Hejka!
Ja też nie jestem z Wrocka. Będę wynajmowała pokój na Głogowskiej. A co do grup z hiszp to sprawa wygląda tak: dzisiaj rano dzwoniłam do Instytutu i miła Pani z Zakładu Iberystyki powiedziała mi że osoby, które zdawały maturę rozszerzoną z hiszpańskiego pójdą do grupy zaawansowanej, a reszta do podstawowej, ale wszystko i tak zostanie dokładnie wyjaśnione w czwartek. Wygląda więc na to że będę w grupie podstawowej:) Mam nadzieję że fajnie będzie się nam tam studiowało:) Kurcze, ale trochę szkoda że kończą się już wakacje... Do czwartku! Buziaczki!!!
to super, będziemy razem w grupie!! cieszę się:):)co studiowałaś wcześniej? pewno wszystkiego się dowiem w czwartek:D ciekawe czy się poznamy:D do zobaczenia!
Temat przeniesiony do archwium.