studia w Barcelonie

Temat przeniesiony do archwium.
Buenos dias,

Chciałbym studiować w Hiszpanii, najlepiej na U Barcelona. W związku z tym mam pytania: Czy można tam studiować tylko po angielsku? Czy jest możliwe wyjechać tam już po liceum? Zaznaczam że hiszpańskiego nie umiem nic a nic (podstawy podstaw), ale jestem dopiero w drugiej klasie liceum.

pozdrawiam Bartek
N niestety. Z tego co wiem, na Universidad de Barcelona nie wykładają po angielsku. Co ciekawe nie zawsze wykładają po hiszpańsku. Najczęściej wykładają po katalońsku. Poszukaj w wyszukiwarce, ten wątek był tu już poruszany kilka razy.
A czy istnieje w Hiszpanii jakikolwiek Uniwerytet wykładający po angielsku ? :(
Obawiam się, że nie.
trudno :( tak czy inaczej dzięki za odpowiedź:)
Znalazłem to forum przypadkiem - szukając informacji . Jeżeli ktoś chciałby się spotkać w Barcelonie, to proszę napisać na adres: [email]
ja będę w Barcelonie od 24 lipca :) pozdrawiam
Mozliwosc jako taka studiowania nie jest mozliwa na Universidad de Barcelona ale wiem ze jest aki unowerek co prawda prywatny, gdzie ucza po angielsku....tylko jak sie nie myle jakies 400 czy 500 euro za miesiac.... ale czemu odrazu zakladac studiowanie w BCN nie lepiej posudiowac troche tu a potem na jakies erasmusa wyjechac czy cos...ostatnoi wracalam z BcN i spotkalam w samotlocie goscia z wroclawia ktory studiowal przez pol rolku na U Barcelona po angielsku...ale wiesz to tylko pol roku i moze dla ludzi z wymian sa prowadzone zajecia po angielsku ale ale na peweno nie cale studia
i ktos tu dobrze napisal ze wyklady czesto sa po katalonsku a to jest trudny jezyk...miesznak castellano i francuskiego...
Wejdz na strone
http://centrumes.eu.interia.pl/
Centrum udziela fachowych informacji.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Sólo en español