Temat przeniesiony do archwium.
Ktoś sie wybiera na filologie na UŚ:)? wpisujcie wyniki matur przewidywane:)
ja, jak zdam egzamin wstepny :P
no to jest was dwie dostaniecie sie na pewno :D ale...czy jestescie pewne, ze chcecie to zrobic?? :D jesli juz sie uczycie hiszpanskiego, to idzcie na inny kierunek, a potem przeniescie sie na drugi rok espanola, bo naprawde - mowie z doswiadczenia- duzo stracicie...
kitty teraz mi to mowiszzz :P napisze Ci maila ;)
"no to jest was dwie dostaniecie sie na pewno :D ale...czy jestescie pewne, ze chcecie to zrobic?? :D jesli juz sie uczycie hiszpanskiego, to idzcie na inny kierunek, a potem przeniescie sie na drugi rok espanola, bo naprawde - mowie z doswiadczenia- duzo stracicie..."

jak to przenieść sie na drugi rok?? jakim cudem?? i czego duzo stracimy??
stracicie duzo z umiejetnosci, jesli sie juz uczylyscie...mowie to z wlasnego doswiaczenia - nie rozwinelam sie, stanelam w miejscu i to nie tylko ja... fajniej naprawde przeniesc sie z innego kierunku. nie pytajcie jak to zrobic, bo nie wiem :D:D ale do nas przeniosly sie 2 osoby (z romanistyki i z politologii), zdawaly tylko egzamin z jezyka, a roznice programowe musza uzupelnic do jakiegos tam czasu :) ale co ja wam bede gadac :D
Liczba kandydatów na 1 miejsce na studiach stacjonarnych w roku akademickim 2007/2008

Filologia język hiszpański program: tłumaczeniowy - z językiem rosyjskim 7,55

W tamtym roku było ponad 14.
czyli na pierwszym roku nauka hiszpanskiego jest od zera od totalnych podstaw? :)
si :)
No ale sam język.
Przecież są jeszcze przedmioty związane z kulturą, literaturą czy geografią państwo iberoameryki..

Jak oceniasz ogole filologie na UJ?
ja jestem na UŚ, nie na UJ :)
Tak tak mój błąd.
Na US oczywiście ;)
no tak :) ale ogolnie np. poziom literatury jest wysoki - kobieta wszystko klarownie tlumaczy i wiadomo co, gdzie i jak :)
ciezko mi obiektywnie sie wypowiedziec :) wszystko zalezy od wykladowcow, a takowi w wiekszosci to sama mlodziez - ci starsi i lepsi sobie poszli w tym roku ;/ nie wiem czemu. i szefowa na pol roku do meksyku frunie ;) ale tesknic nie bedziemy bardzo chyba... chociaz :|
Hmmm... Pani dr Ciiiiii... do najmłodszych się nie zalicza, a z tego, co wiem, nie jest darzona zbyt wielką sympatią :P
ale ona juz ma nie uczyc od tego roku akademickiego :) ja tam ja lubie. jest kochana - wymagajaca, ale przynajmniej nauczy. kocham ja :D
zapomnialam dodac "podobno ma nie uczyc" ;) przynajmniej u nas, na hiszpanskim. moze was tam na francy jeszcze potrzepie ;)
co do uś, dostalam sie fil. hiszpanska, program tlumacznioowy z jez. rosyjskim i szukam wspollokatorow aby cos wynajac:) pisac gg. 5612204 albo [email] moge nie odpowiedziec od razu bo chwilowo nie mam internetu, powinni mnie spowrotem podlaczyc za okolo tydzien
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia