Studia zaoczne

Temat przeniesiony do archwium.
Witam ! Czy ktos wie ,gdzie mozna studiowac iberystyke zaocznie?Bardzo prosze o pomoc.
Jezeli przez 'zaoczne' rozumiec zajęcia w soboty i niedziele co dwa tygodnie - to nie wiem czy gdzieś jeszcze sa. Filologom NIE chce się pracować w weekendy więc przynajmniej w kolebce polskiej nauki, UJocie zrobiono idiotyczne godzinowo "niestacjonarne wieczorowe"
Jesli chodzi o panstwowe uczelnie to nie za bardzo sie orientuje, chyba UŚ w Katowicach. Jesli chodzi o prywatne to WSKPiSM w Wawie, SWPS, WSSM w Łodzi, WSJO w Poznaniu, WSF w Wrocławiu, Gallus w Katowicach, WSSP w Lublinie, mozliwe ze jeszcze gdzies.
Chodzi mi o taki system ,gdzie mozna stawiac sie tylko na egzaminy.Niemozliwoscia dla mnie jest uczestniczyc w zajeciach ,nawet co dwa tygodnie ,a to z tego wzgledu ,ze mieszkam w Hiszpanii.Pozdrawiam.
Bardzo dziekuje za te informacje .Z pewnoscia sprawdze .Pozdrawiam ze slonecznej Hiszpanii.A jaka pogoda w kraju?
na UJ są studia eksternistyczne
oto link:
https://www.erk.uj.edu.pl/karta_studiow.html?studia_id=406&SID=9dc2c60ad3ae63d7e67ee33a5d6c3320
Bardzo dziekuje za przydatna informacje .Pozdrawiam.
czemu one sa wg ciebie, argazedon, idiotyczne godzinowo? wg mnie lepiej siedziec na uczelni od 15 do 20, niz od 8 do 20, jak to ma miejsce przy dziennych :]]

w ogole ty cos na tym ujocie robisz?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia