iberystyka w Łodzi na WSSM

Temat przeniesiony do archwium.
Czytam rozne informacji o italianistyce i mysle ze warto powiedziec kilka slow o filologii hiszpańskiej w Wyższej Szkole Studiów Międzynarodowych w Łodzi
to jest bardzo dobra uczelnia prywatna
iberystyka jest na wysokim poziomie kieruje nia pan prof. Nowikow .
Jest juz kilka tematow o WSSM na forum

Sama tam studiuje i musze przyznac ze jest naprawde fajnie, mamy wiecej godzin hiszpanskiego niz uniwerek na pierwszym roku (a wykladowcy ci sami badz lepsi) i poziom jest wysoki ale akurat ten wpis powyzej brzmi jakos dziwnie :)
Czyzby byla to reklama? ;)

Pozdrawiam studentow iberystyki :)
Kolejny awans WSSM - studia magisterskie na filologiach obcych
Zapraszamy na studia II stopnia (magisterskie)

* FILOLOGIA HISZPAŃSKA

Studia I stopnia (licencjackie) z ciekawą specjalnością

* FILOLOGIA ANGIELSKA I HISZPAŃSKA
- nowość - dwa dyplomy - studia łączone

ZAPRASZAMY!!

Więcej informacji na www.wssm.edu.pl
Hiszpanski w wssm daje rade :-)
A ja chciałem sie spytac o zaoczne studia na WSSM, bowiem obawiam sie ze nie moglbym pogodzic dziennych z innym kierunkiem. Jak jest z nauka jezyka na zaocznych, da sie go bardzo dobrze opanowac, spotykajac sie tylko 3 razy co 2 tyg?
Pzdr
hej, dołanczam się do powyższego pytania. Jaki poziom na zaocznych w WSSM?
hmMmmm powiem że kiepściuchny studiuje tam zaocznie turystyke i po za niektórymi wykladowcami którzy naprawde chca czegoś nauczyć to reszta wypowiada sie o swoim życiorysie i tak mijaja tam lekcje :)
ogólnie jedno wielkie obijanie w drugim semestrze porzyszlo mi wybrac drugi jezyk oj jak ja bardzo chcialam nauczyć sie francuskiego i mial być! no ale grupa sie nie utworzyła tak tez poszłam na hiszpański który umiem to szczerze powiedziawszy bylam tam tlyko 20 min bo nie moglam wytrzymac jak ten koleś uczył tych ludzi hahaha zamiast czytać zdaniami i łączyc to on a z 3 b z 1 c z 5 no i takie sa odpowiedzi :D:D:D juz wiecej na hiszpana nie poszlam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia