Kontynuacja studiów w Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Mam mały problem, nie dostałam sie na erasmusa wiec musze wprowadzic w życie plan B :) czyli przeniesc studia do Barcelony... czy ktos z was moze juz probowal przenoscic studia... podkreslam ze chodzi tu o przeniesienie a nie rozpoczęcie nowych studiow.
Moze chciaz jakas podpowiedz od czego tutaj zaczac...
Bede wdzieczna za szybka odpowiedz, bo nie wiem do kiedy mozna skladac papiery na uniwerku w bcn.
czesc.
po pierwze musisz miec 60 ECTS TAKICH SAMYCH jak na kierunku na ktory idzesz . tzn.. jesli skonczylas rok pedagogiki to zeby sie przeniesc musisz miec 60 pkt z przedmiotow identycznych jak oni.
a to jest trudne.
ja musialam zaczac od pierwszego bo pokrywaly sie 3 przedmioty. ale costam mi przepisali (oficlalnie to tez skomplikowane trzeba wystapic o convalidacion, zaplacic , przetlumaczyc przysiegle plany przedmiotu itd).

i .. wiesz ze w bcn wszystko na uniwerku (no zalezy tez na jakim kierunku) jest po katalonsku prawda ?
hej, dziekuje bardzo za odpowiedz... spokojnie, ja studuje romanistyke wiec wizja katalonskiego mnie za bardzo nie przeraza... ale jak zrozumialam z tego co napisalas to przeniosłas studia tak? prosze skontaktuj sie ze mna... bardzo mi zalezy, wiesz jak to jest jak nie ma sie nikogo tam, ze pomogl i trzeba wszystko zalatwiac samamu... maialmbym kilka pytan do Ciebie, bede bardzo wdzieczna..
[email] oto moj mail... lub zostaw mi swoje namiary naprawno sie odezwe... dziekuje z gory
Hej!
Asiulek - mogłabyś się do mnie odezwać na priv, plis?
Mam bowiem kilka pytań odnośnie studiów w Hiszpanii a widzę że się orientujesz :)
Mój mail: [email]
Pzdr!!!
Czy wyszlo Ci cos z tego transferu? Ja chcialbym przenies sie z USA do Madrytu i nie wiem od czego zaczac.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Inne