Hej,
szukam ludzi którzy wybieraja się do pracy do Hiszpanii w wakacje(lipiec-wrzesien). Chodzi o to ze bardzo chcialabym pojechac a nie mam odpowiednich znajomosci, pozatym wolalabym jechac z kims, zawsze razniej, pozdrawiam
Hej, z jakiego jesteś miasta? I w jaki rejon Hiszpanii chciałabyś wyjechać?
laura_19
02 mar 2011
hmm, nad rejonem się jeszcze nie zastanawiałam, ma tu dla mnie znaczenie aby ludzie dogadywali sie równiez po angielsku, nie tylko po hiszpansku, bo znam niestety tylko podstawy:( a jestem z Bielska-Białej, a Ty?
sonyanna
03 mar 2011
Z Poznania, sama jeszcze nie wiem czy bym wyjechała, tak tylko się zastanawiam. Ale i tak byłoby lepiej się spotkać i poznać przed takim wyjazdem, szkoda, że mieszkasz tak daleko.
gabii14
09 mar 2011
Cześć. Ja jet\stem z Krakowa i tez powaznie zastanawiam się nad wakacyjnym wyjazdem do Hiszpanii ;)
laura_19
18 mar 2011
hej, a uczysz sie Hiszpanskiego?:)
wrona92
19 mar 2011
Ja jestem z Poznania. Też ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad takim wyjazdem :)
laura_19
19 mar 2011
ponawiam pytanie, uczycie się hiszpanskiego?
aurelia1011
21 mar 2011
hej ja też się wybieram do pracy w Hiszpanii w te wakacje a ty umiesz język hiszpański??
laura_19
22 mar 2011
umiem tylko marne podstawy, wiadomo ze jakby wyjazd byl pewny to bym sie poduczyła, ale chcialabym jechac do miasteczka turystycznego zeby dogadywac sie po angielsku
aurelia1011
22 mar 2011
ja znam dobrze hiszpański, chciała jechać do Lloret de mar to jest miejscowość turystyczna i można tam znaleźć prace
laura_19
24 mar 2011
a byłaś już w hiszpanii w pracy? masz tam jakies kontakty?
aurelia1011
24 mar 2011
być byłam mieszkałam w Madrycie ale nie pracowałam tam, nie mam znajomości niestety takich które zapewniły by mi tam pewną prace
Ja jestem z Poznania i bardzo chcę wyjechać do pracy do Hiszpanii ! Moje [gg] :D
moonikaap
31 mar 2011
ja również jestem z Poznania i również baaardzo chciałabym wyjechać na wakacje do pracy do Hiszpanii, język znam na średnim poziomie, studiuję na I roku na poznańskiej WSJO hiszpanistykę. można by się było spotkać i działać coś w tym kierunku?;>
mallly1508
01 kwi 2011
Witam. Mieszkam w Słupsku nad morzem i bylem w zeszłym roku w Lloret na wakacje. tearz chcialbym pojechac tam pracowac. Czy ktoś orientuje się jak mozna znalezc najlepiej robote? Czy ma namiary na jakies mieszkania zeby bylo w miare tanio? Albo mozna sie zgadac i wynajac cos razem. Czekam na odpowiedzi [email]
hexehexe
20 kwi 2011
Hej, ja jestem z Krakowa i muszę odbyć praktyki w te wakacje (praktyki pozapedagogiczne). Hiszpański znam średnio. Jeszcze nie mam niestety żadnego konkretnego pomysłu ... (nr [gg] gdyby coś ;))
asia_25wroc
10 cze 2011
Hej dziewczyny :) Mam 25 lat, jestem z Wroclawia. Chce pojechac do Hiszpanii do pracy na okres lipiec-wrzesien. Może spotkamy sie wspolnie i ustalimy dalszy plan dzialania:)? Jak pojedziemy w grupie, na pewno bedzie bezpieczniej i raxniej. Dajcie znac koniecznie!
filoaga
13 cze 2011
Hej dziewczyny:) mam 20 lat (w listopadzie kończę 21) i jestem na drugim roku studiów licencjackich na kierunku filologia angielska z językiem hiszpańskim. Ja również myślę o wyjeździe do Hiszpanii do pracy na wakacje. Niestety trochę późno się obudziłam i raczej na żadne programy stypendialne się już nie załapię. Ze względu na to, że mam jeszcze sesję, chciałabym jechać od lipca co połowy lub końca września. Gdybyśmy w wiele kobitek wynajęły mieszkanie, na pewno wyszłoby tanio no i właśnie - raźniej:) Myślałam o jakimś ciepłym miejscu na południu, nad morzem (np. Andaluzja). Co wy na to?:)
aha no i jestem z Warszawy, hiszpański znam na średnim poziomie, angielski biegle, mój e-mail [email] jeśli któraś na poważnie o tym myśli niech do mnie napisze, potem możemy zrobić jakąś konferencję na skype, gadu gadu etc.
andzia3729
14 cze 2011
Hej dziewczyny :) Mam 24 lat, jestem z Gdańska. Chce pojechac do Hiszpanii do pracy na okres lipiec-wrzesień.Hiszpański znam średnio, ale znam Angielski w stopniu komunikatywnym. Oto moje [gg] . Pozdrawiam was b.serdecznie