Filologia hiszpańska na KPSW w Bydgoszczy.

Temat przeniesiony do archwium.
Studiuje ktoś z Was może na KPSW w Bydgoszczy filologie hiszpańską? Ja już jestem po jednej filologii a na hiszpańską chcę się wybrać z zamiłowania do języka :) Jestem ciekawa jak się tam studiuje, jaki jest poziom oraz wykładowcy. Będę wdzięczna za informacje:) Pozdrawiam

Ja składałem tam papiery w rekrutacji zimowej ale niestety nie ruszyła bo za mało osób było z resztą filologia angielska też im nie ruszyła, co do poziomu nie mogę się wypowiadać bo nie znam nikogo kto tam studiuje. Wiem natomiast że zajęcia z PNJH prowadzi hiszpanka a wykładowcy są też z Poznania. Pozdrawiam.
A składasz teraz papiery? Wiem, że mają już kilka osób na filologie hiszpańską. Ja składam w następnym tygodniu i mam nadzieje, że ruszy:) Pozdrawiam.
Hej, no nie nie składam, wybieram inne miasto gdyż do fil.hiszpańskiej interesuje mnie włoski a na KPSW go nie mają, poza tym chyba nie mają tam żadnej specjalizacji do wyboru z tego co wiem a na pewno ruszy bo w zeszłym roku jak uruchamiali kierunek to dzienna i zaoczna fil.hiszpańska ruszyła. Pozdrawiam.
Witam wszystkich ! :)
Ja także zastanawiam się nad tym, czy iść na tą filologię, ale zaocznie. Dzwoniłem już do biura rekrutacyjnego i Pani mówiła, że mam złożyć papiery, ale zastanawiam się nad tym, czy dam radę. Nigdy wcześniej nie miałem z tym językiem do czynienia i nie wiem, czy podołam. A jak wygląda sytuacja z Wami?
Składaj! nauka jest prowadzona od zera ja też złożyłem papiery na fil. hiszpańską zaocznie ale na inną uczelnię, pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia