Iberystyka na WSSM w Łodzi ( 2011 ) ! Kto idzie?

Temat przeniesiony do archwium.
Ktos..idzie moze na Brzozowa w Łodzi na filologie hiszpanska?Podobniez jest jak narazie malo chetnych i niewiadomo czy powstanie kierunek?masakra..mam nadzieje ze Ci co niedostana sie na UŁ..przyjda tutaj...:/
A na jakie idziesz na dzienne czy zaoczne? W sumie nie dziwię się tej uczelni że ma mało chętnych jest strasznie droga i poziom nie najlepszy zrobiłem wywiad wśród studiujących tam i zrezygnowałem z tej uczelni.
..ja ide na dzienne(..o ile zaistnieje mozliwosc ;/ )..a co szkoly to wcale zla niejest !duzo zalezy tez od wlasnych checi...Pozatym zawsze magistra mozna zrobic na uniwersytecie.A jezeli chodzi o iberystyke w wojewodztwie łodzkim to jedyna mozliwosc dla osob ktore niezdawaly jezyka obcego na maturze.. :(
W Łodzi masz jeszcze Wschód-Zachód Szkoła Wyższa i SWSPiZ gdzie można studiować filologię hiszpańską czy Iberystykę :) z tych niepublicznych uczelni.
ok zaraz lukne...
..patrzylam.i na tej wschod-zachod o iberystyce nic niejest napisane ,na tej drugiej rzeczywiscie tak..ale wydaje mi sie ze WSSM jest jednak lepsza szkola,chociaz moze sie myle.. ;/,,A ty tez idziesz na iberystyke teraz ?i jaka szkole wybrales i czym sie sugerowales jezeli mozna wiedziec?
Tak ale ja idę na fil. hiszpańską zaocznie bo już jeden kierunek mam skończony. Złożyłem papiery w kilku uczelniach i pod koniec września zobaczę co gdzie i jak wyjdzie, a tak na marginesie to ta uczelnia wschód-zachód ma chyba najtańszą wśród uczelni prywatnych fil.hiszpańską w PL, w moim przypadku WSSM odpada z racji za wysokich moim zdaniem cen i zjazdów w piątki, pozdrawiam.
..aha-ok...a jak juz mialbys wybierac to ktora bys wybral patrzac na poziom szkoly-pozytywne opinie,itd...WSCHOD-ZACHOD SZOLA WYZSZA czy SWSPiZ ?
Ja do wschód zachód złożyłem papiery bo szczerze powiem skusiła mnie atrakcyjna a do Łodzi mam daleko, właśnie w najbliższą sobotę jadę do Łodzi. W dziekanacie w-z kobieta bardzo zachwalała szkołę, że mają stypendia wiele języków obcych itp... SWSPiZ dowiedziałem się, dopiero w wakacje że tam jest Iberystyka (bo to ich nowy kierunek) i właśnie też tam pójdę się popytać, bo też mi zależy aby w Łodzi studiować ale nie na WSSM bo w moim przypadku ta uczelnia jest za droga! Pozdrawiam.
..ok...dzieki-ja tez w tym tygodniu podjade do obu szkol...:)
To mam prośbę napisz co i jak się dowiedziałeś ok? Tu lub na priv :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia