kursy hiszpana w lodzi???

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos zna moze jakies dobre szkoly hiszpanskiego w LODZI?? interesuje mnie kurs wakacyjny.
z gory dzieki za pomoc!
pozdrowienia!
Hej!Jeśli chodzi o kursy w jakiejś szkole które mogłabym polecić to niestety nie potrafię. Wiem że kursy organizuje np Euro Dialog czy Szuster, pewnie też Prima ale czy będą dobre to nie wiem. Na jakim jesteś poziomie? Bo przyszło mi do głowy żeby zebrać kilka osób z Łodzi i pouczyć się razem w jakimś ogródku. Ja uczę się od 2 lat ale mało intensywnie (2 h w tygodniu i niby 2 lata ale łącznie to tylko 40 tygodni = jeden rok). Pozdrawiam i czekam na propozycje
hej!
ja uczyklam sie 1 rok..to malo...zalezy mi na bbbb. szybkim kursie bo niestety nie mam za duzo czasu! dzieki za odp.!! pozdrawiam!
MYŚLĘ ŻE W TAKIM RAZIE MOŻEMY BYĆ NA PODOBNYM POZIOMIE BO MOJE 2 LATA TO GODZINOWO TYLE CO ROK.
Hej, tu Adrianna :) Tez bym byla zainteresowana spotkaniem sie z kims kto rozmwia po hiszpansku / uczy sie w celu uzywania jżezyka. Ucze sie poltora roku i jestem raczej na podstawowym poziomie...ale chcialabym spróbować mowic wiecej niz tylko na lekcjach. podaje kontakt do mnie i zainteresowanych takimi spotkaniami proszę o maile :)

[email]