Łódż i espańol

Temat przeniesiony do archwium.
Słuchajcie, właśnie znalazłam oferty dwóch szkół- Akcent i College. Czy ktoś tam chodzi i może coś o nich powiedzieć? Słyszałam też, że nieźle jest w Perfekt ok. Proszę o info.
witam,szkole perfekt ok moge, z czystym sumieniem, polecic.sama sie tam ucze.atmosfera sympatyczna,swietni lektorzy,male grupy,jedna z nizszych cen kursu.czy trzeba czegos wiecej?
pozdrawiam
Bardzo dziękuję!
witam! ja uczęszczam do Akcentu...jest fantastycznie...sem.2 i kilka wysokich poziomów ma zajęcia z Hiszpanką...wspaniała osóbka...kilka semestrów prowadzi Polka....jest suuper ... chodzi się z wielką przyjemnością!

Salu2
hej, dzięki. Zapisałam się, mam zajęcia w piątek i wtorek wieczorem. Może się spotkamy, do zobaczenia
Paciunia,a jak nazywa sie hiszpanka,ktora tam uczy?
Cristina :)
tak Cristina! :) Czyżbyś miał(a) z nią zajęcia?
zapomniałam napisać...Paula....ja mam zajęcia we wtorki i czwartki wieczorem! :) więc nie wiem czy się kiedyś zobaczymy! Salu2
i co, jak jest?
Paula to na którym semestrze jesteś? :> Pozdroofka
Na drugim i mam zajęcia z Cristiną. Disculpa me por favor, że tak długo nie odpisuję, ale internet to diabelskie nasienie i się zbiesił. Dzięki za pozdrówkę
ej no szok, nic nie rozumiem z tego co ona do mnie mówi, przestawienie się na hiszpański akcent to wariactwo, tak jakby Cristina prezentowała klasyczne seplenienie międzyzębowe
i jak Ci sie podobaja zajęcia?
ale przestawienie sie z jakiego? Bo prezeciez klasyczne seplenienie miedzyzebowe to wlasnie to o co chodzi w europejskim hiszpanskim.. Moze wczesniej mialas kiepskiego lektora?
Kiepskie, kiepskie zajęcia.... Takie, jak ta nahalna auto-pseudo-reklama szkółki Akcent :D :D
Temat przeniesiony do archwium.