el viaje educativo a Madrid...

Temat przeniesiony do archwium.
Hejka!! W zerowej klasie w sekcjach dwujezycznych co roku przyznawane sa stypendia w postaci wyjazdu do Madrytu. W tym roku zalapalam sie na ten wyjazd. Mam prosbe do wszystkich osob, ktore byly lub w tym roku beda na tym wyjezdzie o napisanie jakis informacji na temat tego wyjazdu. Do tej pory w szkole nie dostalam zadnych informacji. Osoby, ktore w ostatnich latach byly na tym wyjezdzie moglyby mi napisac jakie zajecia sa przewidziane, z jakich krajow procz Polski beda tam ludzie i w ogole wszystko zwiazane z tym tematem... Z gory dziekuje za wszystkie informacje!Besitos:-****
jak ja bylam to dokladniejszych inforacji udzielono nam jakeis 2 dni przed wyjazdem ;) poza tym byly jeszce osoby z Czech, Rosji i Rumunii. A co do zajec to byly rozne gry,tance, basen itp.
ale to musialo byc nudne: gry, tance; basen heh
no coz, jak sama nazwa wskazuje to jest viaje educativo a nie wyjazd imprezowy ;)
Jak oni sie z Wami wtedy skontaktowali??
My narazie wiemy tylko tyle ze wyjazd jest od 2 do 12 :)
saludos ;)
nie martw sie,my wiedzielismy dokladnie tyle samo :) oni sie skontkatowali z naszą wychowawczynią a ona nam przekazała, ale jak juz mowilam nie spodzewajcie sie zadnych informacji wczesniej niz 2-3dni przed wyjazdem;)
Hej! Z ktorego miasta jestes?
ja z Warszawy:)
Yeah :D wreszcie cos wiemy :D
Poznańńńńńńń :D:D
ej,to pochwal sie co tam ciekawego wiecie bo nas nikt jeszcze nie raczył powiadomic:(
zrobisz dobry uczynek dla calej polskiej sekcji dwujezycznej:):)
Jak to ??:P juz Wam chyb acos przyslali bo jakos to grupowo wylylali :D
Wiecie moze ilu chlopakow jedzie?? Czy to moze bedzie w wiekszosci zenskie viaje jak nasze klasy.. :P
Saludossssss
Hej Karolus, tu ULA ;-) Jak tam przygotowania do wyjazdu? Besitos:-**
Hej, nie wiem ilu bedzie chlopakow. Na pewno z Lodzi zadnego...
hej ja tez jade w tym roku i jak na razie jestem troszke przerazona...
Z Poznania tez zadnego...
Ponoc nie moze byc polak z polakiem w pokoju.. moze byc smiesznie ;)
Zobaczymy w niedziele :):)
Saludoski
hej,hej Ulus i Martus:)Widac,że Łodz sie rzuciła na stronke:D:d;d Tylko Ewci brakuje:( Chlopcow za wielu nie bedzie:( No coz, nie oszukujmy sie: dziewczyny sa inteligentniejsze:) Dziwne jest to,ze ja sie jakos w ogole nie boję:> To prawda, bedziemy z ludzmi z innych panstewek:P bedzie interesujaco:) przede wszystkim nasze konwersacje w łamanej "hiszpanszczyznie":P;P:P buziaki dla wszystkich udajacych sie do Madrytu:)
heej =)

i jak było na tym viaje educativo? ;>
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa