Poszukiwana au-pair do San Sebastian!

Temat przeniesiony do archwium.
Zostawilam swoje zgloszenie na jednej ze stron, gdzie mozna znalezc rodzine w Hiszpanii i jedna z nich (z San Sebastian, troje dzieci) odezwala sie do mnie. Niestety nie moge do nich pojechac. Jezeli jestes dziewczyna w wieku 19,20 lat i masz podstawy hiszpanskiego odezwij sie jak najszybciej. Mam adres mail do tej rodziny, wiec mozesz sprobowac.
Pozdrowienia
Dobra, nie moge teraz czekac na jakas odezwe, bo uzgodnilam z rodzina, ze oni mi znajda jakas w Andaluzji, a ja im au-pair. Wiec to jest ich e-mail: [email] Wystarczy przeslac zdjecia i napisac o sobie, jak dlugo opiekujecie sie dziecmi,etc.
Powodzenia
halo a na ile ta operka?? na rok czy wakacje? bo ja sama juz bylam nie raz ale moze ci kogos poszukam:)
Na rok! Chce sie nauczyc hiszpanskiego dobrze!!! Jestes w stanie mi pomoc???? Bede Ci wdzieczna...:)
cześć, czy mogłabys podać adres strony, na której umieściłaś swoje zgłoszenie. ja chętnie wybrałabym się do Hiszpanii jako au-pair ale tylko na wakacje. z góry dzięki za odpowiedź.
http://www.aupair-options.com/ to jest strona, z której Sindy skorzystała , szukając rodziny. (wiem, bo już kiedyś pisałą, poza tym tez tam zamieściłam swoje ogłoszenie) Sindy ja bym pojechała na 100% gdyby ten wyjazd był na 2 miesiące!:( Po wakacjach muszę wracać do szkoły (+matura:) Mam nadzieję, że kogoś znajdziesz na zastępstwo!
Ale oni nie chca na rok....!!!!!!To ja chce na rok wyjechac! Do Andaluzji! Wyslij swwoje zdjecie i napisz o sobie do tej rodziny. Co Ci szkodzi..!
Sindy , ja bym mogłas wyjechać na 2 miesiące, mam 18 lat, hiszpański znam b.,dobrze! , jeśli się nadaje to podaj adres do tej rodziny, to do nich napiszę. Dziekuję z góry, mogłabym od 25.06.2005 do 1 września
jak coś to mój email to : [email] a numer [gg]
Dalam Twojego maila tej rodzinie, jesli Ci to nie przeszkadza. Powinni do Ciebie napisac wkrotce. Trzymaj sie cieplo i powodzenia. Ja szukam dalej rodziny na rok...:)
cześć,jestem zainteresowana tą oferta pracy, mam 23 lata, znam hiszpański, mogłabym pojechać na okres od lipca do końca września, to mój e-mail: [email]
Dziękuję Sindy:) Mam nadzieję , że napiszą do mnie:)---> powodzenia w poszukiwaniach
Sindy, nawet nie wiesz jak się ucieszyłam, gdy dostałam list od Javiera. Szkoda tylko, że nie poinformowałaś mnie o WAŻNYCH SZCZEGÓŁACH. Nie wspominałas , o tym że ten facet szuka nażeczonej....nadzieją matką głupich..
jak to narzeczonej?????to co nie ma zony?????ejjj mozesz mnie poinrofmowac o szczegolach bo ja tez mowilam kolezance i sie zdecydowala....a nie chce jej robic za swatke:)
Co?On mi powiedzial, ze szuka au-pair a nie zony! O ile sie nie myle to zone juz ma...idoita. Przepraszam Cie
Gadałąm z nim wczoraj na meesengeru (chat) i wyobraźcie sobie, że ja już wysłałąm mu zdjęcia i byłam gotowa do wyjazdu. Chciałąm się dowiedzieć co o mnie myśli i czy chce, żebym przyjechała pracować jako au-pair. On na to czy Judyta mnie poinformowałą o wszystkim, a ja mówię, że tak, że szukasz au-pair a ja jestem chętna. On na to , zę on szuka też, partnerki do życia , jak to nazwał "amante". Powiedział, że ma 3 dzieci i jest bez żony. Tak się wkurzyłam, bo zależało mi na tym wyjeździe a tu klapa:( Teraz to już w ogóle boję się pojechać gdziekolwiek jako au-apir. Ach ci faceci!!!...
nie no co ty nie boj sie:) ja jechalam w ciemno do hiszpanii i do niemiec i w hiszpanii sa super ludzie..jeszcze nie znam zadnej co by narzekala na rodzine hiszpanska a mam z 5 znajomych co jezdza:) wiec spoko:)widzialam na gumtree.com ogloszenie ze na ibize potrzebuja nianke na wakacje...szukaj szukaj,porejstruj sie na kazdym darmowym serwisie...napewno cos znajdziesz
Miło mi to słyszeć:) Dzięki za adres stronki! , a tak nawiasem mówiąc, to gdzie ja się nie zalogowałam ze swoim ogłoszeniem..., ale szukam nadal, mimo, że czasu mało. Sorki za te błędy w ostatnim wpisie, nie wiem jakim cudem tyle ich popełniłam, zwłaszcza wszędzie wstawiając zamiast a-->ą :)
mam pytanie jak to wyglada z oplatami w przypadku szukania rodziny za pomoca tej strony, ktora podalyscie: http://www.aupair-options.com/
weszlam na nia, ale jakos nie doczytalam sie zadnych oplat jakie musi zaplacic au pair (?). Przeczytalam tylko, ze rejestracja jest za darmo.
dziekuje za odpowiedz
bo nie musi placic!! tylko polskie firmy sciagaja z ciebie kase..w necie jest za darmo..i napewno jets za darmo jak sie bezposrednio zlgosisz do firmy w danym kraju..moja kolezanka napisala maila i zadzownila do biur w hiszpanii no i jej znalezli i pojechala i spoko:) bez zadznych oplat ani nic:)
olita dziekuje za odpowiedz:) jestem mile zaskoczona!
On ma zone!!!!!Bez przesady,przeciez nie ejstem swinia! Mowil mi ze jego zona pracuje w restauracji!Przepraszam jeszcze raz,ale ja z nim nawet dobrze sie nie dogadalam, bo on prawie nie mowi po angielsku, a ja po hiszpansku mowie tak jak on po tym angielsku. Sorki!e...ale idiota!
.
Temat przeniesiony do archwium.