Stronka ze szkołami wyższymi w Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Interesują mnie linki gdzie znajde jakis wykaz szkół wyższych w hiszpanii. Za rok chcialabym wyjechać tam na stduia a nie orientuje sie jakie i gdzie sa szkoły. Głownie interesuje mnie iberystyka, prawo, medycyna i turystyka.

Z góry dziekuje za pomoc!
hm,nie masz pieniedzy na wynajecie mieszkania a chcesz studiowac?? niemniej zycze powodzenia.
Icaro czemu Ty taki jestes zgryzliwy? Ja tez nie mam pieniedzy, wynajmuje mieszkanie bardzo, bardzo tanio i studiuje w Hiszpanii, jednoczesnie dajac hiszpanskim dzieciom korepetycje z jezyka angielskiego, zeby miec z czego zyc. Jak sie chce wszystko sie da zalatwic. Jak ktos nie ma kupy pieniedzy to wedlug Ciebie ma siedziec w Polsce? Nie rozumiem po co od razu tyle zlosliwosci.
A gdzie studjujesz, jak wynajmujesz mieszkanie? Ciekawa jestem jak to wszystko udalo Ci sie pozałatwiać. Ja nie mam rodziny w hiszpanii ani zadnych znajomosci i w sumie jestem sama ze soba i szukam pomocy.

Jak mozesz odezwij sie na gg. Moj nr 5351239.

Pozdrawiam
A do Icaro - pieniądze jakieś tam mam ale nie mam zamiaru wydać ich przez kilka miesiecy na mieszkanie, a pozniej wrocic do polski. Chcce jakos wystartowac, oczywiscie jak najtaniej sie da, znalezc prace i szkole a pozniej pomysle o luksusach, nie kazdy moze biegac w atłasowych majtkach od dziecka, ale kazdy moze miec marzenia.

Dzieki za linki!