Barcelona - kwatery

Temat przeniesiony do archwium.
Czy zna ktos moze jakieś tanie ale przyzwoite kwatery w Barcelonie. Chce wyjechać na 5 dni - wolę sprawdzony kontakt
Widze ze nikt nie odpowiada,ale rowniez mam pytanie o tanie noclegi w Barcelonie, wybieram sie na 5 dni w okresie swiat Wielkanocnych, moze ktos z was orientuje sie czy w tym okresie juz jest mnostwo turystow i trudno znalesc cos taniego?Obecnie mieszkam na Majorce-w Palmie, chcialam rowniez zaproponowac wymiane, jesli ktos dysponuje pokojem w Barcelonie dla 2 osob,albo udostepni nam na 4 noce i 5 dni salon w swoim mieszkaniu, moge sie odwdzieczyc w wakacje pokojem na Majorce, albo mozemy sie umowic na jakas kwote za te 5 dni?Czekam na propozycje, dodam ze szukalam noclegow w hostalach, wychodzi najtaniej 17 € za nocleg w pokoju-sali 12-15 osobowej...
pozdrawiam
hej!! Jesli szukasz taniegonoclegu w Barcelonie, wejdz na strone www.apartmentum.com, ja tam znalazlem fajne mieszkanko za niewysoka cene w centrum! Polecam.
Wielkanoc to w BCN lokalny SZCZYT SEZONU, poza latem (kw-wrz)
tak jak BoZe Narodzenie-NowyRok i daty kongresoow, zjazdoow itp.

a co do cen to przeciez w Palmie-M chyba nie jest taniej ?!?!?!?!?!?
Dzieki za informacje, nie wiem czy ceny sa te same na Majorce, bo tutaj sie tym specjalnie nie interesowalam ale z tego co slyszalam to jest niewiele tanich hostali, biorac pod uwage ze Palma zmiescila by sie pewnie w jednej dzielnicy Barcelony to jest to bardzo prawdopodobne.w kazdym razie juz znalazlam cos w Barc, jest ogromny wybor hostali i jeszcze sporo wolnych miejsc , pozdrawiam
Hej!jezeli masz jakis fajny hotel lub prwatna kwatere za nieduze pieniadze,daj znac prosze,chcemy poleciec na Majorke prywatnie,poszukujemy cos fajnego
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka