Katalonia-okolice miasta Reus lub Vic

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś mieszka w tamtych okolicach lub centralnie w tych miastach? jeśli tak to napiszcie jak tam jest!albo polećcie mi jakieś fajne katalońskie miasteczko w którym mogłabym zamieszkać w wakacje! Tylko nie nad samym morzem, mieszkania są zbyt drogie....ODPISZCIE por favor
Hmm. Muszę się zastanowić... Myślę, że niedrogo będzie w Pineda de Mar, to małe miasteczko na trasie do Barcelony. Generalnie to zwiedzałam Catalunie, nic mi specjalnie do głowy nie przychodzi, ale poszukam, jeśli to nadal aktualne.

pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź Amazonka83.Napisz w jakich miastach byłaś i gdzie ci się najbardziej podobało.Ja chciałabym tam jechać w wakacje ale sama wiesz jak to jest, lepiej się kogoś poradzić...może znajdę jakąś pracę wakacyjną? kto wie...
Widzę ze mało tu pomocnych ludzi,bo podejrzewam ze dużo osób było w Catalunii ale im się po prostu nie chce odpisywać...Pozdro! Adeu :)))
>Widzę ze mało tu pomocnych ludzi,bo podejrzewam ze dużo osób było w
>Catalunii ale im się po prostu nie chce odpisywać...

Nie wiem, czy ta Twoja wypowiedź akurat zachęca do pomocy. Mnie na pewno nie! Popatrz na to forum - ono żyje, bo pisuje tu wiele pomocnych ludzi!

Zdecydowana mniejszość Polaków, wybierając tamte rejony, udaje się w inne miejsca niż Costa Brava lub Barcelona. Ty od razu wykluczyłaś te okolice, więc nie dziw się, że nie dostajesz odpowiedzi.
Adéu!
Hej byłam w Cataluni ILOBREGAT w Barcelonie. Jest tam bardzo ładnie i ceny przystępne. Więc rozejzyj się w tych okolicach. Byłam tam i bardzo mi się podobała ta okolica. Pozdrawiam pa