praca w Walencji i zakwaterowanie

Temat przeniesiony do archwium.
mam prośbę do osób, które były w Walencji i pracowały w jakiejś kawiarni, pubie lub innym miejscu gdzie można coś zarobic przez wakacje o informacje, jak można coś takiego zalatwic lub o kontakt do tych miejsc gdzie pracowaliście. zamierzam wybrac się w te wakacje na ok 2 miesiące do Walencji i chciałabym już teraz coś znaleźc. dzięki!!:) Olga
czesc olga, ja mieszkam w walencji juz od 1,5 roku i znam kilka miejsc gdzie moglabys sie zaczepic na jakis czas, jesli jestes zainteresowana napisz do mnie to podesle ci kilka rzeczy i ogolne wiadomoci, ok
papa
[email]
tez bym chciala bede w Walencji od kwietnia mozesz pomóc jezeli tak to napisz [email]
ja jade na truskawki do Huelvy, ale myslalam zeby zostac dłuzej jak da rade niestety hiszpanskiego nie znam w 3 m-ce pewnie się nie naucze ale po angielsku owszem. ale słyszałam ze w większosci praca jest nielegalna bo cala ta biurokracja :( Mam pytanie czy chetnie biorą olaków do pracy, czy dogadac sie mozna po angielsku i czy bezpiecznie zostac samemu, jak soebie radzicie Napiszcie prosze
dzięki za pomoc:) przepraszam ze dopiero teraz piszę ,ale kompletnie zapomnialam o tym, ze napisalam ten temat... załatwiam wyjazd przez firmę Guliwer, wiec mam nadzieję ze uda mi się znaleźc pracę dzięki nim:) pozdrawiam:)
Czesc, czy posiadasz moze numer gg, ktory moglabys mi udostepnic? ja rowniez mieszkalamw walencji przez rok i zamierzam tam wrocic okolo wrzesnia..jestes moze studentka? Pozdrawiam! Ola
Przepraszam za nieuwzglednienie,ale ostatnia wiadomosc byla przeznaczonado rak [email] :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa