wyjazd z Lodzi

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, z tej strony Magda. Bylam dzisiaj na spotkaniu w Lodzi w sprawie wyjazdu do Hiszpani. Czekam na numer . W ciagu 2-3 tyg. maja zadzwonic z informacja kiedy jade. Zapomniałam sie spytac skad jest wyjazd, napiszcie czy to bezposrednio z Lodzi. Jade tam pierwszy raz takze prosze o kontakt i informacje dotyczace warunków pobytu/w ile osob sie mieszka , jak z kuchnia, lazienka itp./ pracy, wskazówki co ze soba zabrac? ile kasy na start wziasc. Na razie koncze i czekam na cenne informacje i wskazowki
Pozdrawiam, Paaaaaa
Jeśli wyjeżdżasz na truskawki - to zajrzyj na tą str.: http://www.hiszpanski.ang.pl/praca_huelva_truskawki2_4285.html
czesc ja tez byłam 9 marca na spotkaniu w Łodzi chociaz jestem z Piotrkowa i mnie powiedzieli ze wyjazd ma być z łodzi ale nie wiem z jakiego miejsca bo nie musi to być koniecznie dworzec jak masz ochote pogadać o wyjezdzie to naoisz do mnie [email] lub [gg] przyda mie sie bratnia dusza bo jade pierwszy raz i sama ale dzieki życzliwym osobom dowiedziałam sie co nieco o wyjezdzie pozdrawiam i możliwe ze do zobaczenia

»

Życie, praca, nauka