praca na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
HOLA!!
Chcę wyjechać do Hiszpanii na wakcje- lipiec, sierpień, wrzesień!!
No tyle ze jest problem bo nie mam towarzysza, zresztą już tam mniejsza o tego towarzysza, najważniejsze jest mieszkanie!!
Może ktoś, ktokolwiek wyjeżdza do Hiszpanii w tym samym okresie co ja i już znalazł mieszkanie, a miałby się ochotę z nim podzielić, a wiadomo, że im więcej osób tym mniejszy czynsz... Albo może ktoś już teraz wyjeżdza, a będzie w Hiszpanii w tymże okresie i będzie miał trochę miejsca w mieszkaniu!!! Ludziska kochane dajcie znać - [email]
Bo ja zwariuje, pomóżmy sobie, zawsze lepiej jak jest więcej osób, mniejsze koszty i wogóle sympatyczniej!!!!!
czesc ja bym była chętna wyjechać z Tobą na wakacje do Hiszpanii...odezwij się prosze do mnie...ja mma 26 lat...i jestem na 4 roku studiów.....rnEwelinka
Czesć albo lepiej OLA :D
Ja też jestem chętna do wyjazdu do Hiszpaniu, szczególnie chodzi mi o Barcelonę (przeloty do barcy są najtańsze:D)
Wysłałam maila do Ciebie (i do Inusi też;d)
Hola!! planuje wyjazd do barcelony pod koniec czerwca i szukam towarzystwa... ;) Moze pojedziemy razem?
ja i moj chlopak mamy zamiar jechac w tamte rejony nap oczatku lipca... poszukac jakiejsc pracy, pobyc.... sa chetni na wspolny wyjazd? w kupie cieplej :P [email]
edytko...może pojedziemy razem:)..odezwij się na mój nr [gg] ..lub e-mail [email]
czesc!
Najchetniej tez bym wyjechala.Tzn planujemy z chłopakiem jakis wyjazd zwiazany z praca ale nie mamy nic zaklepane.Fajnie byloby wyjechac razem i czegos poszukac.
Moze sie skontaktujemy ze soba to moj [gg]
[email] Odezwijcie sie napewno razem bedzie razniej.
pozdrawiam
HOLA!!!!!
EDYTA 600, ja też miałam zamiar w tym roku wybrać sie do Barcelony i szukam kogoś kto mógłby mi towarzyszyć bo razem zawsze weselej (im więcej osob tym lepiej:)))))))
SALUDOS!!!!!!!!!!!!!!
A jescze mój e-mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa