SZUKAM KWATERY I PRACY NA MAJORCE

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Wybieram sie pod koniec maja na Majorke i szukam jakichkolwiek informacji na temat tanich kwater do wynajecia standart moze byc minimalny oraz jakies info o pracy. Region obojetny. Myslalem o Magaluf i Palmie. Macie może jakieś wskazówki dla mnie? Angielski - sredni, Hiszpanski - podstawowe podstawy :] Pozdrawiam
[email] [gg]
tez szukam ale od lipca..przyjezdzam z kolezanka, ale myslalysmy o Palmie glownie i na poczatek pewnie Hostel zostaje. No i z jezykami, hiszpanski zaawansowany, anglik taki sredni
jak cos to:
[email] :)
Razem razniej. Zawsze można sobie pomoc. Napisz na gg :] to pogadamy.
A może sa jacyś chetni do wspólnego wyjazdu?
byłam rok na majorce , polecam goraco do dzis jestemw niej zakochana, ale zima jest tam bardzo nudno, tusysci wyjezdzaja i robi sie zimno. co do kwater i pracy nie zabardzo wam pomoge ale jak macie inne pytania to chetnie odpowiem
un saludo
marta
a jak chcecie sie tam uczyc to szczerze odradzam, teraz ruszam do barcelony bo majorka to nic innego jak piekne krajobrazy i swietne imprezy :)
[email] [gg]
Witam bardzo prosze o kontakt bo zamierzam sie wybrac na majorke a nie wiem dokladnie jak znalezc prace lub mieszkanie ; ( prosze o kontakt [email] , o jakąś radę PLIZZZ pozdrawiam:)!!!
Temat przeniesiony do archwium.