szukam Polaków w Sevilli

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, chciałabym nawiazać kontakt z Polakami mieszkającym obecnie w Sevilli. Wybieram sie pod koniec maja. Nie proszę o załatwianie żadnej pracy ani noclegu , bo już wszystko jest załatwione. Nie znam wogóle hiszpańskiego więc mogą wystąpić jakieś problemy.....Czułabym sie bezpieczniej i pewniej wiedząc , że mogę na kogoś liczyć ... kto zna język..:)Pozdrawiam.Proszę o kontakt na gg
1434919.
witam szymana!jestem aneta!mieszkam niedaleko sevilli!15 minutek drogi1nieskontaktuje sie z toba na gg bo nie mam takich mozliwosci ale codziennie zagladam na ta stronke1jak masz maila to mi przeslij adres!chetnie ci pomoge jak bede w stanie!pozdrowinkan i powodzenia!besitos!
paru polakow mieszkajacych w sevilla mozesz znalezc na stronie o emigracji polskiej.
hej , dzięki za odpowiedź byloby super.....mój meil [email] na kontakt.
witam ponownie przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam ale mialam troche malo czasu teraz obecnie jestem polsce na wakacjach co prawda mialam wrocic w sobote ale z moim szczescie m mailam klopoty na lotnisku wracam jutro wiec mozemy sie jakos spotkac
skontaktowalam sie z wieloma polakami mieszkajacymi na obrzerzach sevilli jest tu nas spora grupka wic mamy tu swoja mala polonie
jak chcesz i masz dostep do skypa poszukaj mnie jako SPREZYNKA to bedziemy w stalym kontakcie
POZDRAWIAM i do uslyszonka
Ja wrocilam z Hiszpanii. Bylam tam tylko miesciac , swietnie. Odezwij sie na gg.
wlasnie przeczytalam twoja wiadomosc na forum
szkoda ze sie minelysmy.nie wiem dlaczego ale nie moge sie porozumiec z toba przez gg cos mi nie wychodzi
pozostaje tylko forum narazie
pozdrawiam i buziaki przesylam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa