studia w hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
witam
czy ktos moze mi powiedziec jak wygladaja studia w hiszpanii , czy znajac tylko angielski mozna tam znalezc jakeis studia ( interesuja mnie eknomiczne), czy sa jakies mozliwosci ze np uczelnie w jakis sposob finansuja obcokrajowca ktory nie korzysta z zadnego programy typu np Erasmus itp.
w polsce uczelnie dofinasowuja studentow?? nie sadze.mozesz to odniesc do wiekszosci krajow.nie licz na to ze nagle,ktos lub jakas uczelnia OPLACI ci twoje studia.ups... przepraszam,mozesz liczyc na darmowe studia na Kubie :)

jak widac na twoje pytanie na tym forum otrzymales OLBRZYMIA LICZBE opdowiedzi(czyli zero- 0)(srednia wieku odwiedzajacych to 14-18 lat,dla ktorych hiszpania to bisbla,playa y lloret de mar).
pozdrawiam z hiszpanii.
cześć!!!!! ja też myślałam o studiach w hiszpanii i również zastanawiałam się jak to wygląda więc postanowiłam wejść na tą stronkę z nadzieją że dowiem się czegoś więcej. Miło by było poznać opinie osób, które już studiowały w tym kraju i wiedzą coś na ten temat więcej.rnrnPozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ok a czym sa tam studia miedzynarodowe , wydaje mi sie ze na pewno sa tylko gdzie moze ktos wie

»

Pomoc językowa