Cordoba- Kordowa

Temat przeniesiony do archwium.
czy jest tu ktoś z tego miasta?? a moze ktos z Was juz tam byl?? poprosze o jakies informacje dotyczace zycia przezycia w tym miescie przez 3 miesiece, czy dogadam sie tam po francusku? i czy jest szansa zdobycia pracy przez studentow?? ile kosztuje utrzymanie i tak dalej...
dzieki z gory,pozdrawiam.
czy nikgo tu nie ma z tego miasta??? rn:]
mam pytanie, jakimi liniami mozna dolecieć do cordoby...? szukam i szukam i nic, wszedzie pojawia sie Cordoba ale argentynska, a ja chce doleciec do tej w Hiszpanii z Warszawy. Pomocy? czy ktos sie moze wybiera w lutym jakos?
Do Cordoby nie ma lotów międzynarodowych, według danych na stronie aena tam prawie nic nie lata... Poszukaj lotów do Malagi albo Sevilli (ale i tu bez przesiadki się nie obejdzie) i dalej autobusem.
No tak, szkoda... ale dzieki za info:)
Czy ktoś jest może teraz w Kordobie i ma wolny pokój do wynajęcia od lutego? Pilnie poszukuję pokoju od lutego do połowy maja!!!
Jestem w Cordobie do VI 2011, jeżeli mógłbym w czymś pomóc, mail: [email]
edytowany przez perfectday: 12 sty 2011
WITAM!
MIESZKAM W CORDOBIE I POSZUKUJE OSOB, KTORE MIESZKAJA W CORDOBIE LUB OKOLICY. MOJ MAIL: [email]
POZDRAWIAM SERDECZNIE ZANETA :)
Jeżeli ktoś potrzebuje taniego noclegu w Cordobie (Andaluzja), chętnie pomogę: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka