mieszkanie w barcelonie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich uzytkownikow forum. Pod koniec wrzesnia wybieram sie na tydzien typowo turystycznie do barcelony. Czy potraficie doradzic mi gdzie znalezc jak najtansze zakwaterowanie dla 2 osob? zadnych luksusow łózko do spania woda do mycia!! Z gory dziekuje za podpowiedzi!!!
Hej! od ponad miesiąca mieszkam w Barcelonie, zanim znalazłam mieszkanie nocowałam w Auberge, czyli schronisku młodzieżowym - cena ok. 20euro i to jest raczej najtańsza opcja, schronisk jest cała masa, najczęściej w samym centrum, więc jeśli Wam coś takiego odopowiada to polecam - dużo ciekawych ludzi można poznać, a warunki całkiem niezłe! najczęściej nocleg ze śniadaniem jest..
Jeśli coś o wyższym standardzie to trzeba szukać hostalu.. w tej materii średnio się orientuję..
hej czy jest jakas opcja pracy w barcelonie jesli nie zna się języka hiszpańskiego (tylko angielski) tzn wiesz chodzi mi po prostu o jakies zahaczenie się tam na początek. A tak wogóle to czy orientujesz sie moze jakie dostępne kursy tego języka w sklepach są najlepsze? pozdrawiam
slawek-07 zapomnij, no chyba Ze jestes specjalista komputerowym/programista itp i masz oferte pracy jeszcze w Polsce
poczytaj na tym i inn. forach

»

Życie, praca, nauka