!!! ZABIORĘ DO HISZPANII !!! PILNE !!!

Temat przeniesiony do archwium.
WYJEŻDŻAM DO PRACY W HISZPANII 2.09 (W NOCY Z PIĄTKU NA SOBOTĘ). MAM 2 WOLNE MIEJSCA W DUŻYM WYGODNYM KOMBI.KOSZT PRZEJAZDU OD OSOBY 145euro. KONTAKT: 603/810-449 LUB [email]
Hmm.. Wydaje mi się to ciut drogo, biorąc pod uwagę, że ktoś się tylko dokłada do kosztów. Bilet lotniczy liniami Norwegian z Warszawy do Girony na dzień 1.09 kosztuje mniej czyli tylko 126€ i to kupując dzisiaj, na dzień przed wylotem!
Co prawda nigdy nie jechałam samochodem na tak dużą odległość i nie rozeznaję się w cenach zatem może ma to jakieś uzasadnienie w cenie..
to jest drogo. Jechałem samochodem na Costa del sol. Wyszło nam 65 euro od osoby. pozdrawiam
Hmmmm!! Dodaj koszty dojazdu do lotniska w Polsce i w Hiszpanii i wówczas możemy porozmawiać o całkowitych kosztach podróży. Oczywiście czs przelotu samolotem waha się w granicach 2.15 do 2.50h ale jest jeszcze coś takiego jak odprawa na lotniskach , wymagany czs przed odlotem i oczywiście czas potrzebny na dojazd do lotniska. Latałem więc mogę stwierdzić iż całkowity czas potrzebny na dojechanie w konkretne miejsce waha się w granicach od 7 do..... 13godzin!!!! Ty tylko tak tyle chciałem dodać. Ktoś ma ochotę zapraszam. Duży , wygodny mesio wyjeżdza z piątku na sobotę (2.09) z Wrocka. Pozdrawiam
........... zważywszy gdzie dotarłeś za tak małe pieniążki..........wielkie gratulacje!!! Niestety moje autko łyka benzyny trochę więcej i niestety zanim wyjadę z Polski muszę troszkę jeszcze nadrobić by zabrać osobę która mieszka przy wschodniej granicy a ja bliżej zachodniej. Tak poprostu wyszło.Z tąd między innymi te koszty. upssss .... benzyna w Francji i Niemczech to teraz ok.1,37euro. ....... Mimo wszystko miejsca są jeszcze wolne i z piątku na sobotę wygodniutki mesio rusza w drogę z Wrocka. Pozdrawiam
Zauważ że nie napisałeś nic o tym, że podjedziesz po kogoś w każde miejsce Polski i wysadzisz go później dokładnie u celu. Zatem brałam pod uwagę, że te dodatkowe koszty podróży i tak by wystąpiły..
A swoją drogą ciekawa jestem jak długo trwa taka podróż samochodem do Hiszpanii? Ja w tym zakresie mam doświadczenie jedynie lotnicze ;)
..... z miłą chęcią informuję. Wrocław wyjazd ok.4.30 rano - mała miejscowość w okolicach Alicante następnego dnia ok.10.30-12.00 w południe - przyjazd. Jak łatwo policzyć trwa to w moim wypadku ok.31godz. zważywszy na ok.2700km do przejechania. Też latałem i jeździłem różnie. Obecnie mam własne 4 kółka, które nieźle się sprawują i zważywszy na to , że w Hiszpanii pracuję na stałę, a rodzinę mam w Polsce i dotego lubię podróżować autem, wybrałem właśnie taką formę przemieszczania się z miejsca na miejsce. Może kiedyś się spotkamy to bliżej podyskutujemy o wyższości latania nad jazdą i odwrotnie. Pozdrawiam serdecznie.
albe bzdety wypisujesz i to jeszcze za 145 euro... frajerow szukasz? to jaka masz pojemnosc silnika? 5000? ta trase spokojnie mozna zrobic za 250 euro+ autostrady we francji czyli nie wiecej niz 320 euro a ty od osoby chcesz tyle co za samolot ktory leci 3 godz. odprawa... max.godz.w polsce na miejscu np.w madrycie 5 min... DLA porownania trasa samolotem z Rzeszowa do Madytu wylot z Rzesz. o 7:50, 1 godz.lotu, czekanie ma samolot do Madtytu 1 godz. i 3 godzz lotu o 14 :30 jest sie na miejscu wiec lacznie 6,5godz.z posilkami i drinkami za free:) a nie 31 godz.z podkulonymi nogami i moze nieznosnymi np.pijacymi cala droge alkohol pasazerami..
powodzenia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka