szukam mieszkania w Valenci najlepiej salon + 2syp

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam mieskzania od koncz pazdziernika lub listopada najlepiej salon + 2 sypialnie w jakies w miare dobrej dzielnicy. no i zeby nie bylo drogo, czy ktos moze mi pomóc w poszukiwaniach, nie chce wynajmowac nic przez agencje bo biora duzo kasy.
Jestes obecnie w Hiszpanii czy szukasz na odleglosc?
jestem w hiszpanii w
Kinga, skoro jestes juz w Walencji, to wiesz, ze najlepszym sposobem na szukanie mieszkania to .... kazda latarnia, kazde drzewo, na ktorym mozesz rozwiesic swoje ogloszenie. Mieszkam w Benimaclet i gdzie sie nie obejrze wisza jakies ogloszenia. Fakt, wiecej jest takich o wynajem pokoju dla studentow, ale jesli jestes zainteresowana wynajeciem mieszkania, to proponuje rozwies swoje ogloszenia - ile tylko dasz rade. Tanie ksero znajdziesz na Vincente Zaragoza - jest na rogu, w poblizu przystanku tramwajowego linii 4 - taki wielki punkt swiadczacy rozmaite uslugi, na wystawie znajduja sie m.in. okladki do prac dyplomowych. Mysle, ze dasz rade i szybko znajdziesz mieszkanie odpowiednie dla siebie. Powodzenia! Pozdrawiam, Milena
szukam i szukam i nic z tego ide chyba do jakies agencji
www.loquo.com nie ma nic ciekawego?
Odradzam agencje, bo trzeba zaplacic prowizje i podpisac umowe przynajmniej na rok.
Skorzystaj z rady Mileny, ewentualnie poszukaj na internecie.
Ja nie wywiesilabym ogloszenia z informacja, ze szukam mieszkania, bo gdy ja zrobilam to jakis czas temu (ale wynajecie pokoju) to dzwoniono do mnie tylko z ofertami dla bogatych albo super naiwnych.
Zajrzyj na uniwerek i na politechnike. Studenci czesto wynajmuja cale mieszkanie (3, 4 pokoje a potem szukaja wspollokatorow...).
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia