polska gazeta w hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
chcesz dowiedziec sie wiecej na temat hiszpanii?? jestes zainteresowany praca w hiszpanii?
teraz masz szanse :)
jedyna polska gazeta w hiszpanii"Swojskie Strony" zaprasza!!
icaro o hiszpanii to wiem wszystko moze bys coś napisal o Polsce. Bo tym temacie to jeszcze mało wiem.
powaznie??
imie i nazwisko osob polskiego pochodzenia zwiazanych z krolem hiszpanii(z burbonami).
dodam ze sa to dwie siostry(dla ulatwienia)

podaj nazwe hiszpanskiej grupy w ktorej wystepuje polak.

podaj nazwisko rezysera o najwiekszej ilosci filmow(zrobil wiecej filmow za granica niz w hiszpanii)

podaj nazwisko sportowca o najwiekszej ilosci rekordow(a co za tym idzie ilosci medali)

ya tienes tema.
"...o hiszpanii to wiem wszystko..."
czekam cierpoliwie na odpowiedz... :)
pozdrawiam z hiszpanii o ktorej wiem troszeczke.
:)
nie wiem czy dobrze mysle ale hiszpanska grupa w ktorej wystepuje polak to chyba Culcha Candela, czyz nie ? wiem, ze pytanie nie dla mnie ale chce wiedziec czy dobrze mysle :P
inf. 3 Sty 2007, 00:15 odpowiedz
icaro o hiszpanii to wiem wszystko

++++++++++++++++++++++++++

cos kuleje twoja wiedza... :)
wciaz czekam na odpowiedz.
I masz zgryza,bo nie możesz go wyżucić z tego forum,ani usuwać postów........
kolego,nikogo nie wyRZucilem z forum.
polecam slownik gramatyczny.

dlaczego piszesz w I osobie?? twoj "styl" to grozby w stylu MY CI POKAZEMY etc.
serdecznie pozdrawiam.
I znowu klamstwo......wyrzucasz ludzi z forum bez podania uzasadnionej przyczyny, ( np; naruszenie regulaminu etc.)Z takimi metodami mozna bylo sie spotkac w czasach PRL i faszystowskiej rzeszy.

sin saludos
twoj "styl" to grozby w stylu MY CI POKAZEMY

A to co takiego ? ???????? Brak ci pomyslow na oszczerstwa.
I nie nazywaj mnie KOLEGA.....bo nigdy nie uznalbym za kolege kogos takiego jak ty,uwlaczalo by to mojej godnosci.
Andale, andale – zapiszczał radośnie Banan i podskoczył trzykrotnie na łóżku. Ostatnio bez reszty poświęcił się analizie falkowej i tylko od czasu do czasu zaglądał na forum, na którym i tak nic ciekawego się nie działo. W końcu jakaś słowna zadyma – pomyślał zadowolony - po czym porzucił w kąt książkę i oddał się rozmyślaniom jakby tu spędzić dzisiejszy wieczór.
ja tez sie posmialem. :)
argumenty sa niesamowite,tylko... gdzie dowody?? widzisz ,banan,frustracje mozna zwalczac w rozny sposob. jeden z nich to atak na moja osobe,nie od dzis zreszta.no coz...
RP, masz problem ze zrozumieniem jezyka hiszpanskiego :) co nie dziwi widzac wyrazne braki w jezyku polskim.

Usted está de acuerdo en que los administradores y moderadores de este foro tienen el derecho de modificar, cerrar, bloquear, mover y/o borrar cualquier tema, mensaje o usuario según ellos lo consideren necesario.

pozdrawiam,kolege :)
cala smietanka towarzyska... osczerca,kolega ktory mi grozi

ach... como me quieren/odian... te añado capullin??

http://0rz.tw/df403
no to czekam na te odpowiedzi na temat hiszpanii o ktorej wiesz wszystko.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa