polacy w Murcii

Temat przeniesiony do archwium.
cześć. szukam rodaków mieszkajacych w Murcii.pozdrawiam
witam grupa polaków (autokar) pojechała na poczatku grudnia do pracy w carniceria El Pozo. Kolejny autokar jedzie za 2-3 tygodnie (teraz wyjeżdżający mają jeszcze szybki kurs hiszpańskiego tu w lublinie).
witaj,ja jestem z murcii ,prosze o kontakt [email]
cze mieszkam w Puerto de Mazarron od paru lat i za miesiac zmieniam prace ide do el pozo mam tam duzo znajomych
Mieszkam kolo Murcii,fajnie by bylo sie zapoznac i wyskoczyc gdzies na imprezke!!!
Hej Jestem Maja najprawdopodobniej we wakacje wyjade do Murci, i mam takie pytanie gdzie mogłabym tam znalesc jakas prace na 2 miesiace o cos podobnego?
Czesc,ja mieszkam w Madrycie ale czesto jestem w Mazarron, co tam porabiasz i gdzie dokladnie mieszkasz??Moze sie spotkamy ktoregos dnia, pozdrawiam goraco Dorota
cześć od dwóch dni mieszkam w Cartagenie i wiem że to nie daleko może sie skontaktujemy jakoś masz gg jeśli tak to sie odezwij albo na maila [email] mam kilka pytań odnosnie tego miasta no i możę pogadamy jeśli chesz pozdrawiam cześc
cześć od dwóch dni mieszkam w Cartagenie i wiem że to nie daleko może sie skontaktujemy jakoś masz gg jeśli tak to sie odezwij albo na maila [email] mam kilka pytań odnosnie tego miasta no i możę pogadamy jeśli chesz pozdrawiam cześc
czesc wlasnie przeprowadzilam sie do murcii...odezwijcie sie......moj mail [email]
czesc,,,mam pytanie...czy wiesz moze gdzie w murcii mozna uczyc sie hiszpanskiego....?
cze mieszkam w Puerto de Mazarron to niedaleko Murci prosze o kontakt [email]
heja, a ja mieszkam w Totanie!
to tez blisko Gdzie pracujesz albo co tam porabiasz
pracuję w domu pomocy społecznej w Totanie zdegradowana do pomocy pielęgniarskiej ;)
odezwij się na [gg]
No to jak tyle nas w Murcji to moze zorganizujemy jakies ogolne spotkanie? Np. w ktoras sobote lub niedziele? Jak cos to ja sie pisze.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia