witam grupa polaków (autokar) pojechała na poczatku grudnia do pracy w carniceria El Pozo. Kolejny autokar jedzie za 2-3 tygodnie (teraz wyjeżdżający mają jeszcze szybki kurs hiszpańskiego tu w lublinie).
BeataLila
09 mar 2007
witaj,ja jestem z murcii ,prosze o kontakt [email]
Dorocizda
09 kwi 2007
cze mieszkam w Puerto de Mazarron od paru lat i za miesiac zmieniam prace ide do el pozo mam tam duzo znajomych
bart626
14 kwi 2007
Mieszkam kolo Murcii,fajnie by bylo sie zapoznac i wyskoczyc gdzies na imprezke!!!
MAJA..W
20 kwi 2007
Hej Jestem Maja najprawdopodobniej we wakacje wyjade do Murci, i mam takie pytanie gdzie mogłabym tam znalesc jakas prace na 2 miesiace o cos podobnego?
Dorotita
20 kwi 2007
Czesc,ja mieszkam w Madrycie ale czesto jestem w Mazarron, co tam porabiasz i gdzie dokladnie mieszkasz??Moze sie spotkamy ktoregos dnia, pozdrawiam goraco Dorota
kobra 74
01 maj 2007
cześć od dwóch dni mieszkam w Cartagenie i wiem że to nie daleko może sie skontaktujemy jakoś masz gg jeśli tak to sie odezwij albo na maila [email] mam kilka pytań odnosnie tego miasta no i możę pogadamy jeśli chesz pozdrawiam cześc
kobra 74
01 maj 2007
cześć od dwóch dni mieszkam w Cartagenie i wiem że to nie daleko może sie skontaktujemy jakoś masz gg jeśli tak to sie odezwij albo na maila [email] mam kilka pytań odnosnie tego miasta no i możę pogadamy jeśli chesz pozdrawiam cześc
alexia24
22 maj 2007
czesc wlasnie przeprowadzilam sie do murcii...odezwijcie sie......moj mail [email]