Almunecar czy Malaga

Temat przeniesiony do archwium.
Hola a todos!
Wybieram sie na kurs w czerwcu i stawiałam juz na Malage ale jeszcze zastanawia mnie Almunecar. Czy ktoś tam był niekoniecznie na kursie ale zna to miasto moze by coś skrobnął por favor!
CZeść!!!
Zdecydowanie polecam Almuñecar. Malaga to zwykłe duże miasto, a Almuñecar ma klimat, małe białe domki i nie tylko małe, wokół bardzo fajne małe misateczka a i do Malagi bisko. Almunecar i leżąca nieopodal Nerja to typowe tętniące życiem turystyczne miasteczka, ale wybór jest twój.
Pozdrawiam.
mieszkałam w almunekarze 2 lata znam miasto jak własną kieszeń pisz na [gg]
odpowiem na wszystkie pytania.
A ja jestem zdecydowanie za Malaga. Almuñecar to moim zdaniem dziura, w dodatku z brzydka plaza. W zyciu bym nie zamienila Malagi, ktora ma swietny klimat na imprezy, do nauki i jest normalnym miastem na Almuñecar - wg mnie krzyzowke miejscowosci turystycznej i starej wioski rybackiej. Malaga!
Malaga!!!
Podjelas juz decyzje gdzie jedziesz? Ja wybieram sie do Malagi:) co prawda troche wczesniej bo od maja ale zamierzam tam troche dłużej zabawic:)) tzn około 5 miesiecy (kurs 2 a potem przedłuzone wakacje ;) ). Razem zawsze raźniej ;))
Podjelas juz decyzje gdzie jedziesz? Ja wybieram sie do Malagi:) co prawda troche wczesniej bo od maja ale zamierzam tam troche dłużej zabawic:)) tzn około 5 miesiecy (kurs 2 a potem przedłuzone wakacje ;) ). Razem zawsze raźniej ;))
Matyldo mam prośbę , w Almunecar mam w tej chwili żonę i córkę ( opekują się chorym anglikiem- legalna praca) czy możesz podać jakiś kontakt w almunecar na osobę która mówi po polsku i zna tamtejsze układy z pracą .
Niestety ani córka i żona nie znają hiszpańskiego.

Z góry dzięki!!!!
Hola!
Jednak zdecyduję sie na Malagę,ja wybieram sie na 3 tygodnie od 4 czerwca, wczesniej tydzień w Barcelonie. Co do szkoły nie zdecydowałam sie jeszcze, ale mam parę na oku, a ty do jakiej sie wybierasz czy to raczej kurs ze studiów? Saludos
podaje moje gg 3[tel]jak co :))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa