Wolontariat w Hiszpanii

Temat przeniesiony do archwium.
Hola todos !!!
W tym roku kończę studia i zamierzam wyjechać do Hiszpanii i pracować jako wolontariuszka w ramach Programu Młodzież. Może ktoś z was brał udział w takim projekcie i ma ochotę podzielić się wrażeniami tzn. jakie zadania wykonywaliście, jak byliście przyjęci przez tamtejszych ludzi, a może ktoś ma jakieś dobre rady. Jeśli ktoś z was pracował w Hiszpanii w ramach wolontariatu bardzo proszę żeby podzielił się ze mną inormacjami i wrażeniami!
SALUDOS ;) :) ;)
Hi,
znalazlas juz organizacje goszczaca z projektem, czy dopiero zaczynasz szukac ?
Ja bylam na wolontariacie w Hiszpanii z organizacji SCI. Maja zarowno krotko jak i dlugoterminowe projekty. Polecam. www.jedenswiat.org.pl
Jestem na etapie przeglądania dostępnych projektów i mam już kilka " na oku" jednak nie zdecydowałam sie jeszcze na żaden konkretnie. Może wasze rady i informacje pozwolą mi zdecydować w który region najlepiej się wybrać, bo projektów jest naprawdę bardzo dużo.
Jaga83, ja też byłam na wolontariacie w Hiszpanii, ale nie wiem, jakich dokładnie informacji Ci potrzeba i o jakim typie projektu myślisz. Jak co, to to jest mój numer gadu-gadu: 8151350, możesz mnie pytać o różne rzeczy.
a czy ktos moze slyszlal o mozliwosci odbycia wolonatriatu na targach EXPO? Czy jakas polska agencja sie tym zajmuje?
Jesli ktos ma jakies informacje, to prosze o kontakt:
[email]
dzieki z gory
woluntariat na targach EXPO jest juz zamnkniety od ponad 3-4 miesiecy :)

no puedo escribir... ya ves,el capullin de Lucas me borra todo

++++++++++++++++++++++++++++++
+++++

icaro 23 Mar 2008, 19:19
[wpis usunięty]

++++++++++++++++++

un poco mas arriba

como me borran los hilos,pues te invito a

http://urltea.com/30d7

conmigo ,macho lo tienes crudo :)
Temat przeniesiony do archwium.