mieszkanie malaga

Temat przeniesiony do archwium.
Hola!
chce wyjechac z przyjaciolmi do malagi do pracy na wakacje i poszukuje mieszkania. Czy ktos moglby sluzyc radą? Gdzie i jak mogę cos znalezc?Gracias de antemano!Saludos
o! ja tez do malagi jade:) polecam stronke www.malaga.loquo.com zamiesc tam ogloszonko czy cos. szkoda ze dopiero teraz piszesz bo mialam adresy kilku agencji wypozyczajacych mieszkanka... a jedziecie do samej malagi czy gdzies w okolicach? ja mam mieszkanie w Puerto Banus z pracka w hotelu w recepcji, ale wszystko zalatwione po znajomosci;). Super okolica, kolo Marbella. moge jeszcze polecic Torrox, Nerja itd itd:) im wiecej hoteli, restauracji itd tym wiecej pracy. powodzenia zycze i jak znajde te adresy to moge ci podeslac czy cos.
dzieki za odpowiedz! zaraz zajrze na stronke. A adresy moglabys mi podrzucic? Jaki to hotel w maladze?
nie wchodiz mi stronka niestety.nie wiem o co chodzi,jakby juz jej nie bylo
Hej!Ja jade 30 maja do Malagi i też jeszcze nie wiem jak to z mieszkaniem i z pracą będzie!Wogóle to szukam osób które by chciały się zabrać, a może macie jakieś dwa miejsca?Tzn.czy nie chcecie jeszcze kogoś do towarzystwa.Wiadomo razem raźniej i taniej!Jeżeli jest taka możliwość to proszę o odpowiedź!
catalinka wpisz tak tą strone http://malaga.loquo.com/
moze ci sie te strony przydadzą:
www.ugr.es

www.servicios.ccti.ull.es

www.roomforoom.com

www.segundamano.es

www.buscaaqui.com

www.habitatgejove.com )))))
dziekuje bardzo za odzew! pewnie, swietny pomysl, czym nas wiecej, tym razniej. a macie juz jakas prace?
andres, napisz na mojego maila: [email]
a kiedy chcecie jechać??Ja też myśle o Maladze, z tym, że moge lecieć dopiero w połowie lipca i myśle o pobycie tygodnowym bądź dwu tygodniowym, po czym zamierzam skierować się do Madrytu na kurs hiszpańskiego sierpniowy(dwa razy tańszy od tych w Maladze).Zresztą jak na razie jestem w trakcie planowania wyjazdu, więc wszystko jeszcze może sie zmienić...W Madrycie niestety nie nacieszę się morzem,a skoro i tak leciałabym z przesiadką w Maladze,to mogłabym kilka dni tam spędzić.Ale ceny noclegów są przerażające...dlatego byłabym wdzięczna, gdybym mogła sie przyłączyć do jakiegoś mieszkanka, moge spać na podłodze, byleby tylko było tanio.Mój [email]
Hej Catalinka napisałem Ci maila mam nadzieję że dotarł do Ciebie!Jeżlei tak to czekam na szybką odpowiedź bo czasu co raz mało!Bardzo proszę napisz mi esa na kom!
hey:) ja wybieram sie do malagi 5 czerwca, jade sama wiec mozemy pogadac, moj mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe