Wolontariat w Peru

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, szukam informacji na temat możliwości wolontariatu (albo praktyk w Peru). Jeśli wiecie coś na temat organizacji albo pośredników, którzy umożliwiają wyjazdy do Ameryki Południowej, dajcie znać! Pozdrowienia z Sevilli:)
Magda
Czesc niestety nie posiadam zadnych info dla Ciebie ale mam pytanie co robisz w Sevilli??? tzn bardzo chciałabym tam pojechac do pracy na wakacje ale słyszałam ze jest ciezko bardzo w tym regionie byłabym Ci bardzo wdzieczna za jakies informacje na ten temat buzka papa
Na wakacje sevilli nie polecam - w sierpniu całe miasto pakuje manatki i wyjeżdza byle dalej - w lecie jest tu jakiś 50 stopni - prawdziwe piekło... Lepiej pojedź do Cadizu, przy plaży można wytrzymać, no i zawsze jest praca w barach.
A jeśli chodzi o pracę w Sevilli np. teraz, to nie jest tak źle, zawsze można coś złapać, wiem, bo sama pracowałam przez jakis czas w restauracji - i ta praca w sumie sama do mnie przyszła;)
A po za tym, to jestem w Sevilli na Leonardo, mam praktyki w organizacji pozarządowej, szukam pracy dla imigrantów - więc zapewniam Cie,że mam sprawdzone informacje:)
Jeśli masz jakieś jeszcze pytania, to śmiało:)
Aha, czy jednak znajdzie sie jakas osoba z wieściami na temat wolontariartu w Ameryce Pd? Pomocy, pomocy!!!
niestety nie mam info ale za to przyznam ze sama szukalam, bo zaraz po Hiszpanii fascynuje mnie wlasnie Peru, jakby co to mozemy jechac razem ;)
a, bardzo chętnie;) we dwie zawsze razniej:) szukałam przez aisec, ale nie bardzo wiem,jak to funkcjonuje - słyszałam, że organizują praktyki dla studentów, dostajesz jakąś kasę na utrzymanie, ale za bilet płaci sie samemu. No i moim problemem jest to, że niestety kończę studia...:(
WITAM ,JA Z MIŁA CHECIA MOGE JECHAC Z KIMS ODPOWIEDZIALNYM DO PRACY,DODAM ZE JEZYKA ZNAM MAŁO.PROSZE PISAC NA MAILA [email]
LUB NA TYM NAJNORMALNIEJSZYM FORUM:)POZDRAWIAM
hej! ja wlasnie niedawno wpadlam na pomysl wyjazdu do Peru na wolontariat,ale z tego co widzialam to kupe kasy sobie za to licza..:/obecnie studiuje we Wloszech i mam tu przyjaciol z Limy i mozliwe ze jeden z nich pomoze mi znalezc cos przez swoja mame albo zakon franciszkanow;) ja ,o ile wszytsko pojdzie zgodnie z planem planuje byc w Peru i potem okolicach,moze nawet uda mi sie zobaczyc Brazylie, od polowy lipca do ok 20.09---moze sie wymienimy sugestiami albo info,jesli chcecie piszcie na [email] ;) pozdrawiam!:)
Hola obstacle
Mam pytanie czy nie orientujesz się w temacie kursów językowych w Sevilli, chodzi mi o jakieś tanie kursy na uniwerku lub bezpłatne. Pod koniec czerwca wyjeżdzam na pół roku do Sevilli i tam będę szukać pracy i jeśli wszystko pójdzie dobrze z moim novio to przeprowadzam się na dobre. Mam jeszcze pytanie czy jeśli będę zameldowana w Maladze to mogę zajerestrować sie w jakimś urzędzie pracy w Sevilli, jak wygląda taka sprawa.Pozdrawiam. I z góry dzięki za odp.
Temat przeniesiony do archwium.