jakimi liniami na Majorkę najtaniej?

Temat przeniesiony do archwium.
prosze pomóżcie jakimi liniami mam leciec na majorke?musze juz rezerwowac bilet bo w polowie czerwca chce leciec a niewiem jak mam sie za to zabrac pomozcie wierze ze napewno juz lataliście wiec wiecie cos na ten temat wiecej...
Interesuje cie bezposredni lot czy z przesiadką? może poszukaj na rumbo.es tam jest wyszukiwarka tanich lotów saludos:D
dzieki zaraz zerkne ale interesuje mnie z warszawy bezposredni lot na majorke no ale jak niebedzie to moze byc z innego miasta polski.
Witam,
wszystko zależ skąd i kiedy lecisz. Ja lecę 29/04 na Majorkę - mieszkam w kotlinie jeleniogórskiej i dla mnie teraz najtańszy jest lot z Drezna liniami AirBerlin. W maju całkiem niezłe ceny z tego lotniska ma Condor. Tanie bilet ma także EasyJet z Berlina (dla mnie trochę daleko). Pozdrawiam
z Polski to chyba tylko CentralWings (Warszawa, Poznań i Katowice. Pzdr
spoko ale czy oplaca sie pojechac do berlina i potem leciec? jakie sa koszty pociagu lub autobusu do berlina? nieorientuje sie w tym ale moze sie okazac ze wyjda koszty takie same jak w central winngs?
pociag Eurocity BWE do Berlina kosztuje ok 40 euro (normalny)
jeżeli masz mniej niż 26 lat masz od tego zniżkę 33% (pod warunkiem, że nie jedziesz w piątek popołudniu) czyli wyjdzie to ok. 27 euro.
Jest jeszcze pociąg Jan Kiepura, który jest trochę tańszy i jedzie dłużej.
Ale musisz sprawdzić czy w ogóle godziny tych pociągów ci pasują, bo może się okazać, że musiałabyś np. 1 noc w Berlinie spędzic a wtedy cenowo by mogło się już nie opłacać

www.intercity.pl

dwa lata temu jechałam tym pociągiem do Berlina, potem na lotnisko Tegel, a stąd leciałam AirBerlin do Malagi z międzylądowaniem na Mallorce.
Cenowo opłacała mi się wtedy taka podróż.

Pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego